ΤΑΙΠΕΔ: Εσοδα 8,8 εκατ. ευρώ από την πώληση και μίσθωση 6 ακινήτων [εικόνες] - iefimerida.gr

ΤΑΙΠΕΔ: Εσοδα 8,8 εκατ. ευρώ από την πώληση και μίσθωση 6 ακινήτων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνολικά έσοδα ύψους 8.821.700 ευρώ αποκομίζει το ΤΑΙΠΕΔ από την πώληση ή τη μακροχρόνια μίσθωση ακινήτων, που έχουν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction), και για τα οποία αναδείχθηκαν πλειοδότες.

Ειδικότερα αναδείχθηκαν πλειοδότες για τα εξής ακίνητα:

1. Για την πώληση βιομηχανικού οικοπέδου στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου, η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ- ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΒΕΕ».

Για την πώληση τριών γεωτεμαχίων στη Σαμπάριζα Ερμιόνης, η εταιρεία «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΙΚΕ».

Για την πώληση κτιρίου στην οδό Αγ. Νικολάου 8 στο κέντρο της Πάτρας, η εταιρεία με την επωνυμία «GNA ΙΚΕ».

Για την πώληση κτιρίου στην οδό Βασ. Κων/νου 6 στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, η εταιρεία με την επωνυμία «KGS DEVELOPMENT ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ».

Για την πώληση ιδανικού μεριδίου 66,6% εξ αδιαιρέτου στην οδό Βερανζέρου 26 στην Αθήνα (Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ) , η εταιρεία με την επωνυμία «3K TEXNIKH EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Για τη μακροχρόνια μίσθωση αγροτεμαχίου όμορου στο Σανατόριο Μάνα στην Κορφοξυλιά Γορτυνίας του νομού Αρκαδίας, η εταιρεία με την επωνυμία «OTUS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TΑΙΠΕΔ πώληση ακινήτων μίσθωση έσοδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ