Θα απονέμουν και φέτος βραβείο Οσκαρ οι Φέι Νταναγουέι και Γουόρεν Μπίτι παρά το περσινό φιάσκο [βίντεο] - iefimerida.gr

Θα απονέμουν και φέτος βραβείο Οσκαρ οι Φέι Νταναγουέι και Γουόρεν Μπίτι παρά το περσινό φιάσκο [βίντεο]

Γουόρεν Μπίτι και Φέι Νταναγουέι στην περσινή παρουσίαση των όσκαρ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως ο Γουόρεν Μπίτι και η Φέι Νταναγουέι θα επιστρέψουν στην φετινή απονομή των βραβείων όσκαρ παρουισάζοντας και πάλι το βραβείο Καλύτερης φωτογραφίας, παρά το περσινό φιάσκο.

Σύμφωνα με το TMZ, οι δύο ηθοποιοί θα παρουσιάσουν το συγκεκριμένο βραβείο όσκαρ και φέτος, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν μπλεγμένοι πέρυσι ανακοινώνοντας λάθος νικητή, προκαλώντας σοκ σε όλο τον κόσμο.

Το TMZ αναφέρει πως οι δυο τους εμφανίστηκαν στο Dolby Theater στην πρόβα για την 90η τελετή που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, όπου πρόβαραν τα λόγια τους για το όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας με την Νταναγουέι να λέει πως η παρουσίαση ήταν «καλύτερη τη δεύτερη φορά» και τον Γουόρεν Μπίτι να προσθέτει πως «Ο νικητής θα είναι η ταινία ‘Όσα παίρνει ο Άνεμος’».

Πέρυσι, η Φέι Νταναγουέι ανήγγειλε ως νικητή του βραβείου την ταινία «La La Land» αντί για το «Moonlight». Η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για τους φακέλους με τα ονόματα των νικητών, η Pricewaterhouse Cooper ανέλαβε αργότερα την πλήρη ευθύνη για το σφάλμα, λέγοντας πως ο Μπράιαν Κούλιναν ήταν αυτός που έδωσε στον Μπίτι το λανθασμένο φάκελο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ