Αυτός ο γάτος υιοθετήθηκε από την τρίτη τάξη δημοτικού της Σμύρνης και κάνει μάθημα μαζί με τα παιδιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός ο γάτος υιοθετήθηκε από την τρίτη τάξη δημοτικού της Σμύρνης και κάνει μάθημα μαζί με τα παιδιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτός είναι ο Τόμπι. Ένας πορτοκαλί κεραμιδόγατος που παλαιότερα σύχναζε σε αλάνες, ταράτσες και δρομάκια.

Λέμε παλαιότερα, γιατί εδώ και λίγο καιρό υιοθετήθηκε από 33 μαθητές και παρακολουθεί από γεωγραφία, μέχρι μαθηματικά και γλώσσα, γουργουρίζοντας πάνω στα βιβλία. Η ιστορία έχει ως εξής.

O Tόμπι εμφανίστηκε μια μέρα ξαφνικά στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στο Bayrakli της Σμύρνης. Σε αντίθεση με άλλες γάτες που γυρόφερναν, ο Τόμπι ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τα παιδιά τα οποία του έδειχναν μεγάλη αδυναμία. Μία μέρα, ο πορτοκαλί γατούλης εμφανίστηκε μέσα στην αίθουσα της Τρίτης τάξης του δημοτικού κάνοντας πατουσάκια στα τετράδια και αράζοντας πάνω στα θρανία των μαθητών, η ψυχολογία των οποίων, ανέβηκε σημαντικά στο μάθημα.

Πολύ σύντομα ο Τόμπι έγινε ο 34ος μαθητής με τα παιδιά να φτάνουν νωρίς στο σχολείο, να τον φροντίζουν και να έχουν αναλάβει ευθύνες, τις οποίες έφερναν εις πέρας. Όλα πήγαιναν εξαιρετικά, μέχρι τη στιγμή....

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτογραφίες του Τόμπι μέσα στο μάθημα, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τόμπι γάτος κανει μαθημα Σμύρνη τάξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ