Κορασίδης, ο Ελληνας μεσίτης του Μπέβερλι Χιλς -Μας ξεναγεί στην πιο ακριβή γειτονιά του κόσμου και μας αποκαλύπτει τα.... μυστικά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Κορασίδης, ο Ελληνας μεσίτης του Μπέβερλι Χιλς -Μας ξεναγεί στην πιο ακριβή γειτονιά του κόσμου και μας αποκαλύπτει τα.... μυστικά της [εικόνες]

Στο Μπέβερλι Χιλς, τη γειτονιά των ισχυρών της γης όπου οι κάτοικοι και περιουσίες αγγίζουν τα όρια του μύθου, ένας Έλληνας κινεί τα νήματα του real estate με τον αέρα ενός από τους 100 κορυφαίους μεσίτες της Καλιφόρνια.

Με σύνθημα το τρίπτυχο «χρόνος, πνεύμα και προσπάθεια», ο Βαγγέλης Κορασίδης καταφέρνει να ελίσσεται με χαρακτηριστική άνεση ανάμεσα στις επαύλεις των rich and famous, νοικιάζει σπίτια προς 150.000 δολάρια το μήνα και πουλάει άλλα που η αξία τους ξεπερνά και τα 200 εκ.


Ο Β. Κορασίδης έξω από το σπίτι που πούλησε ο Μάικλ Ντάγκλας

Με το μαύρο ογκώδες τζιπ του, ξεναγεί το Iefimerida.gr, στο «βασίλειό» του ξεκινώντας από το σπίτι που πούλησε ο Μάικλ Ντάγκλας. Ενδιάμεσα εξηγεί πως αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα τη δεκαετία του ’80 για να αναζητήσουν μαζί με τη σύζυγό του καλύτερη τύχη και ότι είναι ξάδερφος του ιδιοκτήτη της «Ράδιο Κορασίδης» που δεν άντεξε στην οικονομική κρίση. Η πρώτη του δουλειά στην Αμερική ήταν σερβιτόρος, αλλά γρήγορα κατάφερε να μπει στα σαλόνια της Καλιφόρνια αξιοποιώντας τις επικοινωνιακές τους ικανότητες και να ανελιχθεί στον τομέα της αγοραπωλησίας ακινήτων. «Είναι δύσκολο να είσαι μακριά από την πατρίδα σου αλλά εδώ είναι καλύτερα για εμάς και τα παιδιά μας. Είναι σημαντικό οι άξιοι άνθρωποι να μπορούν να προοδεύσουν» επισημαίνει. Όσο κινούμαστε ανάμεσα στις επαύλεις παραθέτει ασταμάτητα πληροφορίες για το κάθε ακίνητο. Ποιος το είχε, πότε το πούλησε, πόσο κοστίζει... Σε κάποια ακίνητα που πωλούνται αυτό το διάστημα , δείχνει με καμάρι την πινακίδα του στην είσοδο , που ενημερώνει ότι το σπίτι είναι διαθέσιμο και γράφει τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί του.


Ο Β. Κορασίδης στην είσοδο της έπαυλης του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Πρόσφατα βρήκε σπίτι στην σύντροφο του Λάινονελ Ρίτσι. «Ήταν πολύ ευχάριστος και δεν έκανε παζάρια» λέει γελώντας. Ήδη έχει σταματήσει στην είσοδο του σπιτιού του Ντέιβιντ Μπέκαμ και μας εξηγεί ότι ο μακρύς διάδρομος μέχρι την είσοδο έχει δημιουργηθεί για λόγους ασφαλείας . Όλες σχεδόν οι ιδιοκτησίες είναι προστατευμένες από ψηλούς μαντρότοιχους και δύσκολα μπορεί να δει κανείς στο εσωτερικό. Όπως στην επόμενη στάση μας, στο τελευταίο σπίτι του Μάικλ Τζάκσον όπου η πελώρια μαύρη πόρτα κρύβει την επιβλητική έπαυλη. Απέναντι , δυο-τρεις πλανόδιοι πωλούν χάρτες κατατοπιστικούς για το που βρίσκεται το σπίτι του κάθε σταρ στην περιοχή.


Ο Βαγγέλης Κορασίδης εξώ από το τελευταίο σπίτι του Μ. Τζάκσον

Η ξενάγηση κλείνει με το θρυλικό «Manor» , το σπίτι του κινηματογραφικού παραγωγού Άαρον Σπέλινγκ που πέθανε το 2006. Το μοναδικής πολυτέλειας και αισθητικής ακίνητο , που θεωρείται το μεγαλύτερο στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες πωλήθηκε στην κόρη του «βασιλιά» της Formula 1 Πέτρα Εκλεστον στο ιλιγγιώδες ποσό των 200 εκ. δολαρίων . Για την περιοχή , τα ποσά αυτά είναι συνηθισμένα αφού οι ιδιοκτησίες απλώνονται σε τεράστιες εκτάσεις και η χλιδή στο εσωτερικό τους κόβει την ανάσα.

Δείτε φωτογραφίες από τα παλάτια που διαχειρίζεται η εταιρία στην οποία δουλεύει ο Βαγγέλης Κορασίδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ