Απείλησαν άνδρα με πιστόλι στη Λαμία -Τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο σπίτι του και τον λήστεψαν - iefimerida.gr

Απείλησαν άνδρα με πιστόλι στη Λαμία -Τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο σπίτι του και τον λήστεψαν

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση με πιστόλια μόλις στις 10 το βράδυ έγινε χθες στην Λαμία με στόχο έναν ανυποψίαστο εργολάβο.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας ήρθε αντιμέτωπος περίπου στις 10 το βράδυ της Πέμπτης με δύο άγνωστους άνδρες που κρατούσαν πιστόλια, την ώρα που έφτανε στην πολυκατοικία του.

Οι ληστές χτύπησαν στο πρόσωπο τον άνδρα και τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο σπίτι του και το γραφείο του. Μάλιστα την πόρτα στους ληστές άνοιξε η σύζυγος του θύματος που είδε ξαφνικά μπροστά της τους δύο ληστές να κρατούν τον άνδρα της.

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν καλά τόσο τα δρομολόγια του θύματός τους, όσο και το σπίτι όπου διαμένει η κόρη του για την οποία τον απείλησαν ότι θα την «επισκεφτούν» επίσης αν δεν τους έλεγε που είχε χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα.

Τελικά οι κουκουλοφόροι, που μιλούσαν πολύ καλά Ελληνικά, αλλά άλλη γλώσσα μεταξύ τους, αφού χτύπησαν τον ηλικιωμένο εργολάβο, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Όταν το θύμα κατάφερε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ ομάδες της Άμεσης Δράσης έφτασαν και κάτω από το σπίτι της κόρης του θύματος που βρίσκεται σε άλλο κεντρικό σημείο της Λαμίας.

Ο άτυχος άνδρας μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καθώς εκτός από τα χτυπήματα ήταν μεγάλο και το σοκ που υπέστη.

Στο σημείο όπου έγινε η ληστεία έφτασαν επίσης άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας που ανέλαβε και την προανάκριση.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμία ληστεία πιστόλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ