Χαβιέ Μπαρδέμ -Ο γοητευτικός Ισπανός έκλεισε τα 49 και είναι στην καλύτερή του στιγμή [εικόνες] - iefimerida.gr

Χαβιέ Μπαρδέμ -Ο γοητευτικός Ισπανός έκλεισε τα 49 και είναι στην καλύτερή του στιγμή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 1969 και σήμερα γιορτάζει τα 49α γενέθλιά του.

Το πλήρες όνομά του είναι Javier Ángel Encinas Bardem και γεννήθηκε στη Λας Πάλμας των Κανάριων Νήσων.

Αν και προέρχεται από οικογένεια ηθοποιών, το πρώτο του πάθος ήταν η ζωγραφική και γι' αυτό σπούδασε Καλές Τέχνες στη Μαδρίτη. Άρχισε να παίζει μικρούς ρόλους για να χρηματοδοτήσει την τέχνη του ενώ νωρίτερα, είχε ασχοληθεί με το ράγκμπι.

Η οικογένειά του είχε αριστερό πολιτικό background, ενώ ο θείος του φυλακίστηκε από τον δικτάτορα Φράνκο για τις αντιφασιστικές του πεποιθήσεις. Οι γονείς του χώρισαν λίγο μετά τη γέννησή του και τον μεγάλωσε η μητέρα του μόνη της. Mεγάλωσε με Ρωμαιοκαθολική πίστη.

Ο Ισπανός ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική μόλις σε ηλικία 6 ετών, στην τηλεοπτική σειρά του Fernando Fernán Gómez «El Pícaro». Το 1989 φόρεσε τη στολή του Superman για το ισπανικό κωμικό σόου «El Día Por Delante», μια δουλειά που τον έκανε να αναρωτηθεί αν ήθελε να γίνει ηθοποιός ή όχι. Έχει παραδεχτεί ότι δούλεψε σαν στρίπερ για μία μόνο μέρα, ενώ δεν ξέρει να οδηγεί....

Διαβάστε την υπέροχη ζωή του Χαβιέ Μπαρδέμ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαβιέ Μπαρδέμ 49
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ