Aυτό είναι το ηλεκτρικό Hyundai Kona [εικόνες] - iefimerida.gr

Aυτό είναι το ηλεκτρικό Hyundai Kona [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Hyundai μπαίνει με το Kona Electric, το πρώτο μικρό ηλεκτρικό SUV της δυναμικά στην ηλεκτροκίνηση.

Ενδιαφέρον είναι πως το ηλεκτρικό Kona θα είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις. Η πιο μικρή θα κινείται από έναν κινητήρα 135 ίππων και θα έχει μπαταρία 39,2 kWh, με την αυτονομία να φθάνει τα 300 χιλιόμετρα. Η δεύτερη και πιο δυνατή διαθέτει μπαταρία 64 kWh, κινητήρα 204 ίππων και αυτονομία 470 χιλιομέτρων.

Aυτό είναι το ηλεκτρικό Hyundai Kona [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το πρώτο κάνει το 0-100 σε 9,3 δευτερόλεπτα, ενώ το δεύτερο στην ίδια διαδικασία θα χρειάζεται μόλις 7,6 δευτερόλεπτα. Η τελική και των δύο περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 167 χλμ./ ώρα.

Aυτό είναι το ηλεκτρικό Hyundai Kona [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σε ότι αφορά την εμφάνιση, υπάρχουν αλλαγές στην μάσκα, μια και λέον δεν χρειάζονται οι γρίλιες για την ψύξη του κινητήρα. Παράλληλα στο σαλόνι έχει υπάρξει μια γενικότερη προσπάθεια ποιοτικής και τεχνολογικής αναβάθμισης. Από αυτά που ξεχωρίζουν είναι ο καινούργιος ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 7 ιντσών υψηλής ανάλυσης και οι νέοι διακόπτες στην κονσόλα για το fly-by-wire κιβώτιο ταχυτήτων.

Aυτό είναι το ηλεκτρικό Hyundai Kona [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Επίσης το αυτοκίνητο διατίθεται με όλα τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού που διαθέτει η εταιρία, όπως τα Adaptive Cruise Control with Stop & Go, Autonomous Emergency Braking με αναγνώριση πεζών, , Blind-Spot Detection, Rear Cross Traffic Alert κλπ.

Η επίσημη πρεμιέρα του στο κοινό θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης, όπου κατά πάσα πιθανότητα η εταιρία θα ανακοινώσει και το χρονοδιάγραμμα της έναρξης παραγωγής και των πωλήσεών του.

Aυτό είναι το ηλεκτρικό Hyundai Kona [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Aυτό είναι το ηλεκτρικό Hyundai Kona [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Aυτό είναι το ηλεκτρικό Hyundai Kona [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο ΕΚΟΔΕΙΣ μάρκα Hyundai Kona
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ