Spit Jack: Στη νέα rotisserie στο Σύνταγμα θα φας την πιο -εθιστική- crispy πάπια στην πόλη - iefimerida.gr

Spit Jack: Στη νέα rotisserie στο Σύνταγμα θα φας την πιο -εθιστική- crispy πάπια στην πόλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα μικρό στενάκι στο Σύνταγμα, στην οδό Σκούφου, ο Γιώργος Μελισσάρης, ο Γιώργος Κανελλόπουλος και ο Γιάννης Μωράκης έστησαν το νέο τους εστιατόριο, μια μοντέρνα rotisserie, όπου θα απολαύσετε πάπιες, πορκέτες και κοτόπουλα στη σούβλα.

Το όνομά της είναι Spit Jack και σύμφωνα με κάποιες φήμες, ο Jack ήταν ένας μερακλής ψήστης που εφηύρε το σύστημα που περιστρέφει μηχανικά τη σούβλα. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι spit (σούβλα) Jack λεγόταν ο βοηθός του ψήστη, που με υπομονή γύριζε τη σούβλα προκειμένου να ψηθούν σωστά μεγάλα κομμάτια κρέατος.

Οι τρεις ιδιοκτήτες, ταξιδεύοντας και βλέποντας διάφορα εστιατόρια ανά τον κόσμο, αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο που δεν υπήρχε στην Ελλάδα, οπότε πήραν την απόφαση να μας συστήσουν την κουλτούρα της rotisserie.

Γνωρίστε τη νέα rotisserie στο Σύνταγμα και δείτε φωτογραφίες από τον χώρο και τα πιάτα της, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SPIT JACK
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ