Ναστάσια Ταμπακοπούλου -Ενα κορίτσι πίσω από τους πιο σημαντικούς Ελληνες influencers - iefimerida.gr

Ναστάσια Ταμπακοπούλου -Ενα κορίτσι πίσω από τους πιο σημαντικούς Ελληνες influencers

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Hξερες ότι καθημερινά γίνεσαι δέκτης τουλάχιστον μιας στρατηγικής influencer marketing; Αν όχι, βρίσκεσαι στο σωστό σημείο για να κατανοήσεις την απίστευτη δυναμική του.

Oσο η τηλεόραση και το ραδιόφωνο απομακρύνονται από την γενιά των millennials, το παραδοσιακό marketing φαίνεται να μην λειτουργεί αποτελεσματικά για την Gen Z (παιδιά που γεννήθηκαν από το ‘95 και μετά).

Οι νέες γενιές καταναλωτών είναι εξοικειωμένες με νέες τακτικές visual marketing όπου το οπτικό ερέθισμα αναπτύσσεται από τη δημιουργία video και φωτογραφιών μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με ποιο τρόπο όμως μπορεί ένα brand να στοχεύσει αποτελεσματικά τις νέες γενιές καταναλωτών; Απάντηση σε αυτό το φαινόμενο αποτελεί τα τελευταία χρόνια η ραγδαία ανάπτυξη του influencer marketing.

Τι είναι όμως influencer marketing και γιατί αποτελεί την νέα τάση της διαφήμισης παγκοσμίως;

Για να μάθεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες διάβασε τη συνέντευξη της Ναστάσια Ταμπακοπούλου, Account Development Manager της Digital Minds στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ