Ο Χρυσοχοΐδης θα στηρίξει Βενιζέλο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ο Χρυσοχοΐδης θα στηρίξει Βενιζέλο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα είχαν το πρωί της Τρίτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Ο κ. Χρυσοχοίδης επισκέφθηκε τον κ. Βενιζέλο στο γραφείο του και , σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr συζήτησαν για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, τις οικονομικές εξελίξεις αλλα και την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ. Ειδικά για τα εσωκομματικά θεματα οι δύο άνδρες φαίνεται πώς είχαν απόλυτη ταυτιση απόψεων και μάλιστα ο κ. Χρυσοχοίδης ξεκαθάρισε στον κ. Βενιζέλο πως θα του παρέχει την στήριξη του για την εκλογή στην προεδρία του κόμματος. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης , ευχαρίστησε τον κ. Χρυσοχοίδη και του δήλωσε πώς θα έχουν τακτική επικοινωνία στην πορεία προς την εκλογή νέας ηγεσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ