Γκουαρντιόλα: «Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα» - iefimerida.gr

Γκουαρντιόλα: «Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τον προπονητή της, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Λίγες ημέρες μετά την επικράτηση επί της Άρσεναλ στον τελικό του League Cup Αγγλίας, η Σίτι θα τίθεται σήμερα (1/03) ξανά αντιμέτωπη με τους Λονδρέζους, στην αναμέτρηση με την οποία θα πέσει η «αυλαία» της 28ης αγωνιστικής.

Ο τεχνικός των «πολιτών» ξεκαθάρισε ότι η πρώτη προτεραιότητα της ομάδας του είναι να πάρει το πρωτάθλημα: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα προσεχή 6 ματς θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια, η ποιότητα των αντιπάλων μας είναι πολύ καλή και τα τέσσερα από αυτά θα τα δώσουμε εκτός έδρας» επισήμανε ο Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα (1/03) με τους «κανονιέρηδες».

Πρόσθεσε ακόμη: «Σκεφτόμαστε την Άρσεναλ, την Τσέλσι, την Τότεναμ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το εκτός με την Στόουκ, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θα πάμε στο Γκούντισον Παρκ για να αντιμετωπίσουμε την Έβερτον, όπου πάντα είναι μία δύσκολη μάχη.

Στο ποδόσφαιρο ξεχνάς τι έχεις κάνει, καλό ή κακό, και σκέφτεσαι το επόμενο. Εμείς έχουμε το μυαλό μας στο αυριανό ματς με την Άρσεναλ και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Πρώτος στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ