Νίκος Τσούκαλης για Κουβέλη: Η τέλεια ανυποληψία του είναι και προσωπική μου ταπείνωση - iefimerida.gr

Νίκος Τσούκαλης για Κουβέλη: Η τέλεια ανυποληψία του είναι και προσωπική μου ταπείνωση

Ο Νίκος Τσούκαλης (Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ηχηρή δήλωση, για την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη και την τοποθέτησή του στο ίδιο υπουργείο με τον Πάνο Καμμένο, έκανε ο Νίκος Τσούκαλης.

«Η τέλεια ανυποληψία του είναι και προσωπική μου ταπείνωση. Ζητώ συγγνώμη από όσους παραπλανήσαμε», δήλωσε στην ιστοσελίδα tempo24 ο πρώην στενός συνεργάτης του κ. Κουβέλη, ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ.

Νωρίτερα, ο κ. Τσούκαλης είχε κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο και στον λογαριασμό του στο Facebook, για την τοποθέτηση του κ. Κουβέλη στην κυβέρνηση.

«Σε 13 δευτερόλεπτα η "χαριστική βολή" στην υπόληψη. Από το ''Είναι αδιανόητο να συμμετάσχω σε κυβέρνηση με τον Καμμένο" να επιλέγεις να είσαι υπό τον Καμμένο. Είναι μια κάποια ποιοτική διαφορά!! Δεν σχολιάζω πλέον!!», έγραψε, δημοσιεύοντας βίντεο στο οποίο ο υπουργός Αμυνας αποκαλούσε τον κ. Κουβέλη «άρχοντα των μαξιλαριών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ