Δύο βάζα και οικογενειακές φωτογραφίες θα πάρει ο Έλτον Τζον σύμφωνα με τη διαθήκη της μητέρας του - iefimerida.gr

Δύο βάζα και οικογενειακές φωτογραφίες θα πάρει ο Έλτον Τζον σύμφωνα με τη διαθήκη της μητέρας του

Ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα του Έλτον Τζον άφησε τη μισή της περιουσία, ύψους 534.000 λιρών, στον πρώην σοφέρ και βοηθό του τραγουδιστή, που είχε πυροδοτήσει μια μεγάλη οικογενειακή διαμάχη.

Δύο βάζα και οικογενειακές φωτογραφίες θα πάρει ο Έλτον Τζον σύμφωνα με τη διαθήκη της μητέρας του  | iefimerida.gr 0

Η Σίλα Φεαρμπράδερ, που πέθανε σε ηλικία 92 ετών τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε στον γιο της, Έλτον Τζον μόνο δύο βάζα και κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες.

Όμως ο πρώην βοηθός του Έλτον Τζον, Μπομπ Χάλεϊ – του οποίου η αποχώρηση από το περιβάλλον του τραγουδιστή το 2008 πυροδότησε ένα οικογενειακό ρήγμα, θα πάρει τη μισή περιουσία της Σίλα.

Δύο βάζα και οικογενειακές φωτογραφίες θα πάρει ο Έλτον Τζον σύμφωνα με τη διαθήκη της μητέρας του  | iefimerida.gr 1

Το άλλο μισό κληροδοτήθηκε από τον ετεροθαλή αδερφό του Έλτον Τζον, Φρέντερικ Φεαρμπράδερ και τη φίλη της Σίλα, Ντέμπορα Γουντγουόρντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Ο Έλτον Τζον με τη μητέρα του το 1979. Φωτογραφία: AP

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα πως ο Έλτον Τζον, με περιουσία περίπου 300 εκατομμυρίων λιρών, δεν ανησυχεί για τα χρήματα αλλά προσθέτει: «Φαίνεται πως η Σίλα ήταν αποφασισμένη να κάνει ένα τελευταίο υπαινιγμό στο γιο της με τη διαθήκη της αυτή».

Η Σίλα φαίνεται πως άλλαξε τη διαθήκη της μόλις 3 εβδομάδες πριν πεθάνει στις 4 Δεκεμβρίου.

Η μόνη αναφορά στον Έλτον Τζον στη διαθήκη της ήταν η ακόλουθη παράγραφος: «Δίνω στο γιο μου Έλτον Τζον, απαλλαγμένα από φόρους, δύο βάζα Batignani και τις φωτογραφίες μου ως μητέρα και του παππού του».

Η Σίλα είχε κατηγορήσει τον σύζυγο του Έλτον, Ντέιβιντ Φέρνις, για την απόλυση του Μπομπ, τον οποίο έβλεπε σαν «γιο» της.

Υποστήριξε πως ο Έλτον της ζήτησε να μην βλέπει τον Μπομπ, λέγοντας το 2015 πως ο γιος της της είχε πει ότι «σκεφτόταν περισσότερο τον Μπομπ» παρά τον «ίδιο της το γιο».

Ο Έλτον αργότερα είχε δηλώσει για τη μητέρα του: «Δεν την μισώ, αλλά δεν τη θέλω στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ