Κατατέθηκε η πρόταση για Προανακριτική της ΝΔ εναντίον 3 υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ [έγγραφα] - iefimerida.gr

Κατατέθηκε η πρόταση για Προανακριτική της ΝΔ εναντίον 3 υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ [έγγραφα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πρώτα τα ονόματα των κκ Κυριάκου Μητσοτάκη, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καταθέθηκε το αίτημα της ΝΔ για σύσταση Προανακριτικής επιτροπής εναντίον τριών υπουργών Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατατέθηκε η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας που αφορά στη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων Υπουργών Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Η πρόταση που έχει φτάσει ήδη στη Βουλή υπογράφεται από σύσσωμη την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί ότι από την πρόταση απουσιάζει η υπογραφή του πρώην υπουργού, Μάριου Σαλμά, ο οποίος είναι μεταξύ των πολιτικών προσώπων που παραπέμφθηκαν σε προανακριτική για την υπόθεση Novartis.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόταση της ΝΔ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προανακριτική ΝΔ Νοβάρτις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ