Η Λάουρα Νάργες απαρνήθηκε τα μίνι για την... τήβεννο! Πήρε πτυχίο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Λάουρα Νάργες απαρνήθηκε τα μίνι για την... τήβεννο! Πήρε πτυχίο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το Survivor η Λάουρα Νάργες το έριξε στο διάβασμα!

Πέρα από την παρουσίαση των παρασκηνίων του The Voice, η Λάουρα Νάργιες το προηγούμεν εξάμηνο διάβαζε για να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Ετσι, πλέον, εκτός από πτυχιούχος δημοσιογραφίας, απέκτησε πτυχίο και στο business marketing. Επόμενος στόχος το master στον ίδιο τομέα.

Σήμερα πόσταρε μία φωτογραφία φορώντας τήβεννο κι εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για εκείνη αυτό που κατάφερε. Μεταξύ άλλων έγραψε: «Μετά από πολύ άγχος, στρες, αϋπνία, έρευνα, ανάλυση, powerpoint, excel, word, ξανά αϋπνία και άγχος, είναι γεγονός: το πήραμε το πτυχίο! Η χθεσινοβραδινή μου αποφοίτηση των σπουδών μου στον τομέα Business-Marketing (bachelor) αποτελεί σημαντικό σταθμό στη ζωή μου. Δουλεύω και συντηρούμαι μόνη μου από τα 17 μου χρόνια, όταν τότε ήρθα (τυχαία) στην Ελλάδα, η εκπαίδευση μου και η ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία όμως βρισκόταν ανέκαθεν σε υψηλή προτεραιότητα. Όχι, δεν είναι εύκολο να προσπαθείς να ζήσεις, να χτίσεις μία επαγγελματική διαδρομή και να σπουδάζεις και παράλληλα…».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάουρα Νάργες πτυχίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ