ΝΔ για έκρηξη βίας: Οι πολίτες δεν ανέχονται το καθεστώς της ανομίας - iefimerida.gr

ΝΔ για έκρηξη βίας: Οι πολίτες δεν ανέχονται το καθεστώς της ανομίας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η σκανδαλώδης ανοχή της Κυβέρνησης στις έκνομες πράξεις προστατευόμενων συλλογικοτήτων έχει οδηγήσει στην απόλυτη καταρράκωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».

Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τους βανδαλισμούς σε καταστήματα της Ερμού.

«Οι προστατευόμενες συλλογικότητες του κ. Τόσκα, για μια ακόμη φορά, επιδόθηκαν στην αγαπημένη τους ενασχόληση: Την καταστροφή καταστημάτων. Αυτή τη φορά χτύπησαν στον εμπορικότερο δρόμο της χώρας. Η σκανδαλώδης ανοχή της Kυβέρνησης στις έκνομες πράξεις τους έχει οδηγήσει στην απόλυτη καταρράκωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος.

«Το τελευταίο διάστημα οι πολίτες έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με κρούσματα εντεινόμενης βίας, όπως η ρίψη χειροβομβίδας εναντίον Αστυνομικού Τμήματος, η έκρηξη με γκαζάκια σε τηλεοπτικό σταθμό και στην επιχείρηση της συζύγου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και η συνεχιζόμενη επαναστατική γυμναστική στα Εξάρχεια, όπου τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός. Και φυσικά ο απολύτως ασύδοτος Ρουβίκωνας συνεχίζει τις καταδρομικές επιθέσεις», τόνισε στη συνέχεια, προσθέτοντας ότι «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – AΝΕΛ εξακολουθεί να αδιαφορεί για το πρόβλημα της ασφάλειας, επιλέγοντας να διατηρεί τις εκλεκτικές συγγένειές της με το περιθώριο. Τους λόγους τους γνωρίζει η ίδια».

«Οι πολίτες, όμως, δεν ανέχονται πλέον το καθεστώς της ανομίας που έχει επιβληθεί. Απαιτούν την εφαρμογή του νόμου και την άμεση και αποτελεσματική καταπολέμηση της βίας», επεσήμανε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ