Σπάνια εμφάνιση της Μαρίνας Τσιντικίδου -Πώς είναι η πρώην Σταρ Ελλάς στα 47 της χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Σπάνια εμφάνιση της Μαρίνας Τσιντικίδου -Πώς είναι η πρώην Σταρ Ελλάς στα 47 της χρόνια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν μόλις 21 ετών όταν εξελέγη Σταρ Ελλάς. Η καριέρα της Μαρίνας Τσιντικίδου ξεκίνησε στα 90s.

Οι τίτλοι ομορφιάς που κατέκτησε έγιναν διαβατήριο για μια τηλεοπτική πορεία. Σήμερα, η ζωή της Μαρίνας Τσιντικίδου είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το γεγονός αυτό την χαροποιεί ιδιαίτερα όπως δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πέρασα και κάποια δύσκολα χρόνια. Το λέω γιατί είμαι σίγουρη ότι πάρα πολλοί άνθρωποι αισθάνονται έτσι ή έχουν αισθανθεί έτσι ή θα αισθανθούν έτσι: αυτό που δεν μπορείς να βρεις χαρά πουθενά, που συνεχώς φοβάσαι και ανησυχείς χωρίς να ξέρεις γιατί. Εχω ανακαλύψει έναν καινούριο κόσμο. Τον ανακαλύπτω κάθε μέρα. Βρήκα τρόπο να έχω χαρά. Είμαι πολύ υπερήφανη γι’αυτό και δεν με νοιάζει τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ετσι κι αλλιώς, αυτοί οι άλλοι είναι κακοήθεις και κακοήθεια θα σκεφτούν. Η τηλεόραση δεν μου λείπει καθόλου. Ίσα ίσα που ανακουφίζομαι και λίγο, πολύ συχνά».

Δείτε την Μαρίνα Τσιντικίδου σήμερα, σε σπάνια εμφάνιση, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ