Πέγκυ Σταθακοπούλου: Δημόσια εμφάνιση με την κόρη της στην πρεμιέρα του «Jesus Christ Superstar» [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Δημόσια εμφάνιση με την κόρη της στην πρεμιέρα του «Jesus Christ Superstar» [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Bράδυ Τρίτης. Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Jesus Christ Superstar» με καλεσμένους από τον χώρο της τέχνης και της τηλεόρασης.

Με την σκηνοθετική υπογραφή της Θέμιδος Μαρσέλλου, το μιούζικαλ των Andrew Lloyd και Τim Rice, η πρώτη ροκ όπερα που ανέβηκε στον κόσμο με σαρωτική επιτυχία, πρώτα στο Broadway και μετά στο West End του Λονδίνου, ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ.

Ενα από τα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα και ξεχώρισαν ήταν η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, με την έφηβη κόρη της, Χριστίνα. Οι δημόσιες εμφανίσεις της δεν είναι συχνές και ως επί το πλείστον, η ηθοποιός δίνει το παρών σε θεατρικές πρεμιέρες, θέλοντας να τιμήσει τους συναδέλφους της.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου πόζαρε στον φακό με την κόρη της που συνηθίζει να την συνοδεύει σε καλλιτεχνικά δρώμενα.

Δείτε την Πέγκυ Σταθακοπούλου με την κόρη της στην θεατρική πρεμιέρα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέγκυ Σταθακοπούλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ