Ανεστάλη πλειστηριασμός κατοικίας καρδιοπαθούς στο Μενίδι- Με πρωτοβουλία της επισπεύδουσας τράπεζας - iefimerida.gr

Ανεστάλη πλειστηριασμός κατοικίας καρδιοπαθούς στο Μενίδι- Με πρωτοβουλία της επισπεύδουσας τράπεζας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πρωτοβουλία της επισπεύδουσας τράπεζας ανεστάλη ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας καρδιοπαθούς στο Μενίδι.

Τη σχετική ενημέρωση έκανε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος τονίζοντας ότι η ίδια η επισπεύδουσα τράπεζα προχώρησε σε αναστολή του πλειστηριασμού του επίμαχου ακινήτου, ενημέρωσε τη συμβολαιογράφο που είχε αναλάβει να εκτελέσει τον πλειστηριασμό. Η κόρη του ιδιοκτήτη της κατοικίας, ο οποίος πάσχει από βαριά καρδιολογικά προβλήματα ενημερώθηκε έχει ενημερωθεί από χθες από τη συμβολαιογράφο για την αναστολή του πλειστηριασμού.

Οι συμβολαιογράφοι στην ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για στοχοποίησή τους από τις συλλογικότητες τονίζοντας ότι «για μία ακόμα φορά διαπιστώνουμε ότι συλλογικότητες παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, γεγονός που έχει αρχίσει να μας κάνει να πιστεύουμε ότι είτε επιδιώκουν σκοπίμως να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και να δημιουργήσουν εντυπώσεις χωρίς τελικά να προσδίδουν κάποια ουσιαστική συνδρομή και αρωγή προς το δημόσιο συμφέρον, είτε εξυπηρετούν μικροκομματικά, μικροπολιτικά και ιδιοτελή συμφέροντα».

Ακόμη, αναφέρεται στην ανακοίνωση «η εμμονική αυτή στάση τους να στοχοποιούν το συμβολαιογραφικό επάγγελμα, αγνοώντας επιδεικτικά ότι εκτελούμε τα νόμιμα καθήκοντα μας, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα των πράξεων τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ