Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα γίνει ποτέ Νταϊάνα - iefimerida.gr

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα γίνει ποτέ Νταϊάνα

Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βιογραφία του για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, σόκαρε τον κόσμο το 1992, αφού περιείχε λεπτομέρειες σχετικά με τη μάχη της με τη βουλιμία και τον πόνο που της προκάλεσε η σχέση του συζύγου της με την Καμίλα.

Ο 64χρονος πλέον Άντριου Μόρτον, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο αναφορικά με την Μέγκαν Μαρκλ και ισχυρίζεται πως δε θα αντικαταστήσει ποτέ την πριγκίπισσα Νταϊάνα και δε θα γίνει ποτέ η «πριγκίπισσα του Λαού».

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα γίνει ποτέ Νταϊάνα  | iefimerida.gr 0

«Τα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναζητούν μια χρυσή χήνα και η Νταϊάνα έχει πεθάνει» δήλωσε ο Μόρτον στην εκπομπή «The Morning Show».

Ο βιογράφος, Άντριου Μόρτον. Φωτογραφία: AP

«Αρχικά, νόμιζαν πως θα ήταν η Κέιτ και σε κάποιο βαθμό, ναι ήταν. Και τώρα είναι η Μέγκαν, Φοβάμαι να το πω, παιδιά, αλλά υπάρχει μία Νταϊάνα και αυτή, δυστυχώς, έχει πεθάνει» συνέχισε.

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα γίνει ποτέ Νταϊάνα  | iefimerida.gr 1

Ο Άντριου Μόρτον, που πρόσφατα ανακοίνωσε τα σχέδιά του να γράψει μια αναλυτική βιογραφία της Μέγκαν Μαρκλ, ισχυρίστηκε επίσης πως η Νταϊάνα θα ενέκρινε την μέλλουσα σύζυγο του Χάρι.

«Νομίζω ότι θα είχε εντυπωσιαστεί πολύ από την Μέγκαν. Ήταν κάποια που πάντα φιλοδοξούσε να είναι μια καλή ομιλήτρια και η Μέγκαν μίλησε στη διάσκεψη των γυναικών του ΟΗΕ. Είναι πολύ καλή και με σωστή άρθρωση. Έχει στοιχεία που πάντα ήθελε να είχε η Νταϊάνα και η Μέγκαν είναι επίσης κάποια, όπως και η Νταϊάνα, που πάντα θέλει να προσφέρει, που θέλει να ασχολείται με την κοινότητα και να μιλήσει για θέματα που θα θέλαμε να αποφύγουμε».

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ο Άντριου είχε συγκεντρώσει επάνω του τον αγγλικό Τύπο γράφοντας στο Twitter:«Ενθουσιασμένος που γράφω την ιστορία της Μέγκαν Μαρκλ. Έχει πολλά χαρίσματα. Ένα βασιλικό αστέρι που θα έχει τεράστιες επιπτώσεις στη βασιλική οικογένεια και στον ευρύτερο κόσμο».

Σύμφωνα με το «The Bookseller», το βιβλίο « Meghan: A Hollywood Princess», θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου 2018, ένα μήνα πριν το γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν στο Κάστρο Γουίνσδορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ