«Λυπάμαι πολύ, η ζωή τα έφερε διαφορετικά» -Μ' αυτό το sms απάντησε ο Τσίπρας στην παραίτηση Παπαδημητρίου - iefimerida.gr

«Λυπάμαι πολύ, η ζωή τα έφερε διαφορετικά» -Μ' αυτό το sms απάντησε ο Τσίπρας στην παραίτηση Παπαδημητρίου

Φωτογραφία: Eurokinissi- Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γραπτό SMS δήλωσε την παραίτησή του ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου στον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Εθνος», ο πρωθυπουργός δέχτηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ένα sms 31 λέξεων στον προσωπικό του αριθμό από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος του έκανε έτσι γνωστό την παραίτησή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μήνυμα που έλαβε στο κινητό του ο Πρωθυπουργός έγραφε:

«Καλησπέρα Αλέξη. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις πως είναι δύσκολη η παραμονή μου στην Κυβέρνηση. Γι’ αυτό σου δίνω την παραίτησή μου. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να υπηρετήσω τη χώρα».

Τι απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας:

«Λυπάμαι πολύ. Ορισμένες φορές η ζωή φέρνει τα πράγματα διαφορετικά απ’ ό,τι τα σχεδιάζουμε. Καταλαβαίνω τη δυσκολία σου και τη σέβομαι. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω για όσα έκανες».

Να σημειωθεί πως λίγες ώρες αργότερα το Μαξίμου ανακοίνωνε την απομάκρυνση του κ. Παπαδημητρίου, ξεκινώντας έτσι και την αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό.

Πηγή: To Eθνος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ