Η μεγαλύτερη γκάφα που έγινε ποτέ στα Οσκαρ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η μεγαλύτερη γκάφα που έγινε ποτέ στα Οσκαρ [εικόνες & βίντεο]

Η μεγαλύτερη γκάφα που έγινε ποτέ στα Οσκαρ (Φωτογραφία: AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάθος για... Οσκαρ, ήταν αυτό που έγινε στην περυσινή τελετή απονομής των βραβείων, με τη γκάφα να αποτελεί ένα από τα πιο epic fail στην ιστορία με αποτέλεσμα πολλοί να τη θυμούνται μέχρι και σήμερα.

Η μεγάλη στιγμή στη 89η τελετή απονομής των Οσκαρ είχε έρθει. Στη σκηνή βρίσκονταν ο Γουόρεν Μπίτι και η Φέι Ντάναγουεϊ για να ανακοινώσουν το βραβείο για την Καλύτερη Ταινία. Το Οσκαρ καλύτερης ταινίας κατέκτησε το La La Land!

Οι συντελεστές ανέβηκαν στη σκηνή, έβγαλαν λόγο και κάπου εκεί τελείωσε και η χαρά τους.

Την ώρα που οι δύο παραγωγοί του μιούζικαλ ευχαριστούσαν την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για την τιμή, ένας εξ αυτών αντιλήφθηκε ενώπιον εκατοντάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών, που παρακολουθούσαν live, πως η ανακοίνωση ήταν λάθος.

Το Οσκαρ είχε κερδίσει η ταινία Moonlight.

Οπως εξήγησε ο Γουόρεν Μπίτι του έδωσαν λάθος φάκελο και γι’ αυτό σάστισε και είπε διστακτικά το όνομα της ταινίας που κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε viral με τους χρήστες των social media να το διακωμωδούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οσκαρ 2018 φιάσκο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ