Cafe στην Κηφισιά δίνει δωρεάν κέικ αν πάρετε τον καφέ σε δικό σας ποτήρι [εικόνα] - iefimerida.gr

Cafe στην Κηφισιά δίνει δωρεάν κέικ αν πάρετε τον καφέ σε δικό σας ποτήρι [εικόνα]

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καφές είναι η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των Ελλήνων.

Ο καφές σε ξυπνάει, σου κρατάει συντροφιά στο γραφείο, τον απολαμβάνεις όπου κι αν βρίσκεσαι. Μαζί με τον καφέ όμως, καθημερινά, παίρνεις μαζί σου και μια σημαντική ποσότητα πλαστικού. Το κυπελάκι.

Εδώ και αρκετό καιρό οι περιβαλλοντικές οργανώσεις προωθούν πρακτικές όπως ποτήτρια πολλών χρήσεων, ή ποτήρια από το σπίτι για τον take away καφέ, ώστε να γλιτώσει ο πλανήτης από τους τόνουν πλαστικών ποτηριών μιας χρήσης. Kαι χαιρόμαστε τόσο πολύ που βλέπουμε καταστήματα να ακολουθούν αυτές τις πρακτικές.. Σήμερα μάλιστα έπεσε στην αντίληψή μας ένα cafe στην Κηφισιά το οποίο προκειμένου να δώσει κίνητρο στους καταναλωτές να φέρνουν το δικό τους ποτήρι, δίνει δωρεάν ένα κομμάτι φρεσκοφτιαγμένου, μοσχομυριστού κέικ.

«Προκειμένου να συνεισφέρουμε σε μια χώρα με λιγότερο πλαστικό μιας χρήσης που τόσο επιβαρύνει το περιβάλλον μας, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία που ελπίζουμε θα αγκαλιαστεί και από άλλες ομοειδείς επιχείρησεις»

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το Cafe στην Κηφισιά, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ café Κηφισιά Αμαρυλλίς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ