Σκύλος – βιρτουόζος παίζει πιάνο και τραγουδά [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκύλος – βιρτουόζος παίζει πιάνο και τραγουδά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα αστέρι της μουσικής έχει μέσα στο σπίτι του ένας χρήστης του youtube, ο οποίος ανέβασε στη δημοφιλή υπηρεσία ένα βίντεο της σκυλίτσας του που παίζει πιάνο, με περισσότερα από 300.000 άτομα να το έχουν παρακολουθήσει σε διάστημα μόλις πέντε ημερών.

Η Πέτου, η οποία ζει κάπου στη Φινλανδία, έχει μαγέψει τα πλήθη με τις ικανότητές της, καθώς στέκεται στα δύο τις πόδια για να φτάνει το πιάνο, στο οποίο παίζει τη μουσική της με τα δύο μπροστινά πόδια, χρησιμοποιώντας κάποιες φορές και τη μύτη της, ενώ παράλληλα τραγουδάει κιόλας, κουνώντας την ουρά της ενθουσιασμένη.

Η μικρή σκυλίτσα δεν δίνει καμία σημασία στην τηλεόραση που παίζει δίπλα της, καθώς είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο ρεσιτάλ της, και αφού τελειώσει αποσύρεται διακριτικά, όπως κάθε πραγματικός καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ