Φρίκη: Με τον ομφάλιο λώρο και σκοινί στραγγαλίστηκε το βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε κάδο - iefimerida.gr

Φρίκη: Με τον ομφάλιο λώρο και σκοινί στραγγαλίστηκε το βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε κάδο

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο η λέξη φρίκη μπορεί να περιγράψει τα όσα διαπιστώθηκαν για τον θάνατο του βρέφους που εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Σουλτάνα Μαριανού, ο δράστης ή η δράστρια στραγγάλισε το βρέφος με τον ομφάλιο λώρο και σκοινί, ενώ του τοποθέτησε χαρτοπετσέτες στο στόμα προκειμένου να μην ακούγονται οι κραυγές του.

Η ιατροδικαστής προσδιόρισε χρονικά τη γέννηση και κυρίως τον θάνατό του λίγες ώρες πριν από τον εντοπισμό του, μεταξύ 00:00 και 06:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πόρτα-πόρτα και από κάμερες ασφαλείας αναζητούν στοιχεία

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναζητούν πόρτα-πόρτα πληροφορίες από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, ώστε να μπορέσουν να φθάσουν τα ίχνη της μητέρας του βρέφους.

Παράλληλα, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων κοντά στην περιοχή όπου εντοπίστηκε από τον ρακοσυλλέκτη η σορός του βρέφους, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βρέφος στραγγαλισμός πετρούπολη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ