Καρατζαφέρης: Οχι στους προσκυνημένους - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Οχι στους προσκυνημένους

Καρατζαφέρης: «Όχι στους προσκυνημένους»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διπολισμός έχει χάσει την αυτοκυριαρχία του» απάντησε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του υπουργείου Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου περί συνεργασίας ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη αποκατάστασης του κράτους δικαίου, καθώς αυτό, ουσιαστικά σήμερα, δεν υφίσταται.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας των τριών κομμάτων είπε χαρακτηριστικά πώς το «κατεστημένο παραπαίει», εκτίμησε ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντηση και κατέληξε λέγοντας «όχι σε εκείνους οι οποίοι είναι προσκυνημένοι».

Αναφερόμενος στην εξαίρεση των ΔΕΚΟ από το «κούρεμα» των ομολόγων, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε πώς «διυλίζουν τον κώνωπα και αφήνουν την κάμηλο να περάσει», διευκρινίζοντας όμως ότι «στην περίπτωση αυτή, δεν είναι κάμηλος, αλλά ελέφαντας» και τόνισε ότι «κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτούν, γιατί ο μη προνομιούχος τα βλέπει όλα αυτά και απογοητεύεται. Και η απογοήτευση είναι κακός σύμβουλος».

Σε άλλη του δήλωση, αναφέρθηκε στο θέμα των οφειλών του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ στη ΔΕΗ και έκανε λόγο για την ανάγκη ύπαρξης ενός κράτος δικαίου, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. «Έτσι τα βλέπει η κυβέρνηση. Νομίζω ότι δεν μπορεί να συλλαμβάνεται ο μικροοφειλέτης, να τον απειλούν με κατάσχεση και την ίδια στιγμή να οφείλονται εκατομμύρια ευρώ. Επιτέλους, χρειάζεται να υπάρξει ένα κράτος δικαίου που σήμερα δυστυχώς δεν υφίσταται», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ