Η πρώτη φωτογραφία του Ηλία Βρεττού μετά το κρίσιμο χειρουργείο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πρώτη φωτογραφία του Ηλία Βρεττού μετά το κρίσιμο χειρουργείο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του φωτογραφία από το δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται ανάρτησε ο Ηλίας Βρεττός, μετά το κρίσιμο χειρουργείο που υποβλήθηκε χθες.

Ο τραγουδιστής έχει ήδη υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις και το χθεσινό χειρουργείο στη λεκάνη του ήταν το πιο κρίσιμο, αλλά όλα πήγαν πολύ καλά, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

Σε σημερινή του ανάρτηση, ο Ηλίας Βρεττός θέλησε να ευχαριστήσει το Θεό και τον κόσμο για τη στήριξή του και ανάρτησε μια φωτογραφία που τον δείχνει στο κρεβάτι. Στη λεζάντα έγραψε:

Χάρη στο Θεό ζω και χάρη σε εσάς παίρνω τη δύναμη να παλέψω για να το ξεπεράσω... Τα χειρουργεία πήγαν καλά κι έτσι σήμερα ξημέρωσε μια ΝΕΑ ΖΩΗ για μένα... Ένα πράγμα ΜΟΝΟ θέλω να πω... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις 26 Φεβ, 2018 στις 9:18 μμ PST

«Χάρη στο Θεό ζω και χάρη σε εσάς παίρνω τη δύναμη να παλέψω για να το ξεπεράσω… Τα χειρουργεία πήγαν καλά κι έτσι σήμερα ξημέρωσε μια ΝΕΑ ΖΩΗ για μένα… Ένα πράγμα ΜΟΝΟ θέλω να πω… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ