Αστυνομικίνες φόρεσαν ό,τι πιο σέξι είχαν και το «έκαψαν» στον Μενιδιάτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Αστυνομικίνες φόρεσαν ό,τι πιο σέξι είχαν και το «έκαψαν» στον Μενιδιάτη [εικόνες]

Φωτογραφία: Espresso
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις στολές τους έβγαλαν για λίγο οι αστυνομικίνες της Αθήνας και αφού έβαλαν καυτά μίνι, χόρεψαν με την καρδιά τους στο ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, οι νεαρές αστυνομικίνες έκλεψαν τις εντυπώσεις στον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αθήνας τόσο με τις σέξι εμφανίσεις τους, όσο και με τον χορό τους στην πίστα.

Αστυνομικίνες φόρεσαν ό,τι πιο σέξι είχαν και το «έκαψαν» στον Μενιδιάτη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο κέντρο όπου εμφανίζονται ο Νίκος Μακρόπουλος, η Αμαρυλλίς και ο Χρήστος Μενιδιάτης το έκαψαν ως το πρωί αστυνομικοί όλων των βαθμίδων, που φόρεσαν τα πολιτικά τους ρούχα και λικνίστηκαν στην πίστα.

Εντύπωση προκάλεσαν οι γυναίκες του Σώματος, οι οποίες τράβηξαν τα βλέμματα και προκάλεσαν τον θαυμασμό των συναδέλφων τους με τις ενδυματολογικές επιλογές του.

Αστυνομικίνες φόρεσαν ό,τι πιο σέξι είχαν και το «έκαψαν» στον Μενιδιάτη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα άχαρα παντελόνια της στολής έδωσαν τη θέση τους στα καυτά μίνι φούστες, μπλούζες με βαθύ ντεκλτέ και σέξι φορέματα με ανοιχτή πλάτη.

Αστυνομικίνες φόρεσαν ό,τι πιο σέξι είχαν και το «έκαψαν» στον Μενιδιάτη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso δεν ήταν λίγες οι αστυνομικίνες που θέλησαν να φωτογραφηθούν επί σκηνής με τον Χρήστο Μενιδιάτη, ο οποίος δεν χάλασε σε καμία χατίρι.

Πηγή- Φωτογραφίες: Espresso

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ