Ανετράπη λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ελασσόνα - iefimerida.gr

Ανετράπη λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ελασσόνα

Φωτογραφία: elassonanews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tύχη βουνό είχαν ο οδηγός και μία επιβάτης του ΚΤΕΛ Λάρισας το πρωί της Δευτέρας λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Ελασσόνα, εξετράπη την πορείας του και έπεσε λόγω ολισθηρότητας παραπλεύρως του οδοστρώματος.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας elassonanews το ατύχημα συνέβη μετά το Στεφανόβουνο στο σημείο συγκέντρωσης απορριμμάτων, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ελασσόνας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να βγει από τον δρόμο και να ανατραπεί στα δεξιά του οδοστρώματος.

Σημειώνεται πως από την ανατροπή δεν τραυματίστηκε κανένας από τους επιβαίνοντες ενώ άμεσα στο σημείο κλήθηκε και μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελασσόνας, ενώ το τμήμα Τροχαίας Ελασσόνας ανέλαβε τη διενέργεια προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθούν τα αικριβή αίτια του ατυχήματος.

Πηγή: elassonanews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ