Η Αντωνοπούλου είπε πως λάμβανε το επίδομα έως τον Αύγουστο του 2017, αλλά η Διαύγεια την διαψεύδει [έγγραφο] - iefimerida.gr

Η Αντωνοπούλου είπε πως λάμβανε το επίδομα έως τον Αύγουστο του 2017, αλλά η Διαύγεια την διαψεύδει [έγγραφο]

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη ψευδόμενη η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου καθώς από τη Διαύγιεα προκύπτει πως δεν σταμάτησε να λαμβάνει το επίδομα τον Αύγουστο του 2017, αλλά τον Δεκέμβριο του 2017, εισπράττοντας έτσι 4.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Αντωνοπούλου σε δήλωσή της υποστήριζε πως «Από τον Αύγουστο 2017, οπότε έληξε η περίοδος για την οποία είχα αιτηθεί την επιδότηση, σταμάτησα να την λαμβάνω, καθώς δεν κατέθεσα νέα αίτηση», ωστόσο το επίσημο έγγραφο του υπουργείου Εργασίας την διαψεύδει, αφού με απόφαση της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Εργασίας στις 13 Δεκεμβρίου 2017 η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου αιτήθηκε και έλαβε επιδόματα τεσσάρων μηνών από 1η Αυγούστου έως 30 Νοεμβρίου του 2017 ύψους 4.000 ευρώ.

Το έγγραφο από τη Διαύγεια

Η Αντωνοπούλου είπε πως λάμβανε το επίδομα έως τον Αύγουστο του 2017, αλλά η Διαύγεια την διαψεύδει [έγγραφο] | iefimerida.gr 0

Η δήλωση της κυρίας Αντωνοπούλου

«Διευκρινίζω ότι ως βουλευτής Επικρατείας, κατά τη διάρκεια της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν αιτήθηκα να λάβω την εν λόγω επιδότηση, παρότι την δικαιούμουν. Πολλούς μήνες μετά της θεσμοθέτησή της πληροφορήθηκα ότι ως εξωκοινοβουλευτικό μέλος της κυβέρνησης δικαιούμαι επιδότηση, και μάλιστα από συναδέλφους μου. Έτσι κατέθεσα αίτηση και έκτοτε έλαβα συνολικά 23.000 ευρώ για δύο χρόνια. Από τον Αύγουστο 2017, οπότε έληξε η περίοδος για την οποία είχα αιτηθεί την επιδότηση, σταμάτησα να την λαμβάνω, καθώς δεν κατέθεσα νέα αίτηση» αναφέρει στη δήλωσή της η κυρία Αντωνοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ