Η ακατάλληλη χορογραφία της Sasha Waltz που θα παρουσιάσει στο Μέγαρο Μουσικής [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ακατάλληλη χορογραφία της Sasha Waltz που θα παρουσιάσει στο Μέγαρο Μουσικής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα χορογραφία της Sasha Waltz, που έχει συγκλονίσει όσους την έχουν δει στο Βερολίνο, με τίτλο Κreatur παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής.

Η παράσταση έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Radialsystem V στο Βερολίνο το περασμένο καλοκαίρι και παρουσιάζεται στο Μέγαρο στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 8 το βράδυ.

Η ακατάλληλη χορογραφία της Sasha Waltz που θα παρουσιάσει στο Μέγαρο Μουσικής [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μετά το Körper από την τριλογία της για το σώμα, η διάσημη βερολινέζα χορογράφος που αναζητά πάντα το διάλογο με τις άλλες μορφές τέχνης, συναντά για πρώτη φορά δύο εικονοκλαστικούς καλλιτέχνες, την πρωτοποριακή σχεδιάστρια μόδας Iris van
Herpen, διάσημη παγκοσμίως για τα ρούχα-αρχιτεκτονήματά της, και τον σχεδιαστή φωτισμών Urs Schönebaum που έχει συνεργαστεί με σπουδαίους σκηνοθέτες του θεάτρου και του κινηματογράφου όπως οι Pierre Audi, Michael Haneke και Robert Wilson.

Δείτε αποσπάσματα από τη χορογραφία:

Kreatur - Trailer 2017 from Sasha Waltz & Guests on Vimeo.

Με βασικούς άξονες τον χορό, τα κοστούμια και τους φωτισμούς, η Sasha Waltz δημιουργεί, μέσα από τα σώματα 14 χορευτών της ομάδας της, ένα έργο που γίνεται ένα με τη μουσική του τρίο Soundwalk Collective, ένα σχήμα που, με έδρα τη Νέα Υόρκη και το Βερολίνο, συλλέγει ήχους από τη φύση και τους αναπαράγει επεξεργασμένους στις συνθέσεις του.

Η ακατάλληλη χορογραφία της Sasha Waltz που θα παρουσιάσει στο Μέγαρο Μουσικής [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Sasha Waltz & Guests: Kreatur
Διάρκεια: 95 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Η παράσταση είναι ακατάλληλη για άτομα κάτω των 16 ετών

Σκηνοθεσία, Χορογραφία Sasha Waltz
Κοστούμια Iris van Herpen, Μουσική Soundwalk Collective, φωτισμοί Urs Schönebaum, Υπεύθυνος δοκιμών Davide Di Pretoro, δραματουργία Jochen Sandig, Χορός, Χορογραφία Sasha Waltz & Guests, Eπιμέλεια σκηνικού χώρου Sasha Waltz, Thomas Schenk

Ερμηνεύουν: Liza Alpizar, Jiri Bartovanec, Davide Camplani, Clémentine Deluy, Claudia de Serpa Soares, Peggy Grelat-Dupont, Hwanhee Hwang, Annapaola Leso, Nicola Mascia, Thusnelda Mercy, Virgis Puodziunas, Zaratiana Randrianantenaina, Corey Scott-Gilbert, Yael Schnell

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ