Για αυτές τις φωτογραφίες όλοι λένε ότι ο μικρός γιος του Τριντό είναι χειρότερος από τον... Ντένις τον Τρομερό! [εικόνες]

Μπορεί ο Τζάστιν Τριντό, ο πρωθυπουργός του Καναδά, να θεωρείται ένας από τους πιο κουλ γονιούς που έχουμε δει ποτέ, αποδεικνύεται όμως ότι και ο μικρότερος γιος του είναι πολύ... κουλ. Χαλαρός, εκτός πρωτοκόλλου και ολίγο άτακτος. Φοβερός. Σαν τον Ντένις τον Τρομερό!

Όλη η οικογένεια Τριντό έκανε την περασμένη εβδομάδα μία επίσημη περιοδεία στην Ινδία και τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στον πρωθυπουργό του Καναδά. Ωστόσο, ο 3χρονος γιος του, Άντριεν, ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση.

Κάνοντας ότι του «κατέβαινε» χωρίς να νοιάζεται για τον κόσμο γύρω του και αγνοώντας σαφέστατα πόσο σημαντικός είναι ο μπαμπάς του, ο Άντριεν αν μη τι άλλο διασκέδασε στην Ινδία.

Αρχικά, έκλεψε τρις καρδιές αμέσως μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στην Ινδία με το παραδοσιακό «namaste» καλωσόρισμα με την υπόλοιπη οικογένεια.

Στη συνέχεια άρπαξε ένα μπουκέτο με λουλούδια που ήταν σχεδόν τόσο μεγάλο όσο αυτός.

Αργότερα, φαίνεται πως δεν εντυπωσιάστηκε και τόσο από την γνωριμία του με τον πρωθυπουργό της Ινδίας. Αν και σύντομα, ο Ναρέντρα Μόντι κατάφερε να τον κατακτήσει.

Περισσότερο πάντως, φαίνεται πως διασκέδασε στο Ταζ Μαχάλ, όπου ο πατέρας του τον έκανε μια στροφή και τον πέταξε στον αέρα μπροστά στο διάσημο ορόσημο.

Κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του Άντριεν στο ταξίδι στην Ινδία κατέγραψε και ο επίσημος φωτογράφος του Τζάστιν Τριντό, Άνταμ Σκότι, τις οποίες και μοιράστηκε στο Instagram.

Είναι φυσικά περιττό, να αναφέρουμε πως τα κατορθώματα του μικρού Άντριεν έγιναν αμέσως viral στο Twitter. Ας ελπίσουμε πως θα παραμείνει για πάντα τόσο αυθόρμητος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ