Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός -«Μύλος» με τον Γκαρθία, που αρχικά δεν είχε δηλωθεί - iefimerida.gr

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός -«Μύλος» με τον Γκαρθία, που αρχικά δεν είχε δηλωθεί

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λεπτομέρειες σχετικά με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που συνέταξε ο διαιτητής Αρετόπουλος, βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια, αφού ενημερώνονται οι δύο ΠΑΕ αναλυτικά για όσα έχουν γραφτεί.

Αρχικά, όπως διαρρέεται από τον ΠΑΟΚ, ο Όσκαρ Γκαρθία δεν είχε δηλωθεί στην αρχική λίστα των αξιωματούχων του αγώνα που πρέπει να παραδοθεί στον διαιτητή 75 λεπτά πριν από την έναρξη του ματς.

Εκεί ήταν δηλωμένος ως προπονητής ο Χρήστος Κόντης και ως βοηθός του ο Αντόνιο Πουσέ, καθώς και τα λοιπά μέλη της αποστολής των «ερυθρολεύκων», χωρίς τον Ισπανό προπονητή.

Η αρχική λίστα που διορθώθηκε:

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός -«Μύλος» με τον Γκαρθία, που αρχικά δεν είχε δηλωθεί | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ΣΠΟΡ FM, ο διαιτητής Αρετόπουλος ξεκινάει το φύλλο αγώνα και γράφει ότι ο Όσκαρ Γκαρθία αντικαθιστά τον Χρήστο Κόντη.

Επί της ουσίας, ο διαιτητής διορθώνει το αρχικό λάθος και αυτόματα καθιστά τον Ισπανό τεχνικό ως αξιωματούχο της αναμέτρησης.

Ως εκ τούτου, το επιχείρημα που διαρρέεται πως θα χρησιμοποιήσει ο ΠΑΟΚ στην υπερασπιστική του γραμμή, ότι δηλαδή ο Γκαρθία δεν ήταν αξιωματούχος, αυτόματα αναιρείται από την αναφορά του διαιτητή στο φύλλο αγώνα.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο Όσκαρ Γκαρθία δεν εξετάστηκε αμέσως από τον γιατρό του αγώνα, αλλά μετά από 15 λεπτά. Επιπλέον γίνεται αναφορά από τον γιατρό για εκδορά στο άνω χείλος και αναφέρεται ότι ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε να κάνει επιπλέον εξετάσεις και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Επιπρόσθετα, επισημαίνεται ότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε μόνος του από το γήπεδο με δική του πρωτοβουλία. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει, για παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ πέρυσι στη Λεωφόρο, που είχε αποχωρήσει μετά τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Εκπρόθεσμα δηλώθηκε ο Γκαρθία

Πάντως, ο ΠΑΟΚ επιμένει ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δηλώθηκε εκπρόθεσμα, ενώ από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμιακός μιλά για «γελοιότητες».

Καραπαπάς: Ζητήστε συγγνώμη

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook πήρε θέση στα όσα έγιναν χθες ο Κώστας Καραπαπάς. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού σχολιάζει τα όσα υποστηρίζουν από την πλευρά του ΠΑΟΚ περί μη δήλωσης του Γκαρθία ως αξιωματούχο, καλεί τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να ζητήσουν «συγγνώμη».

Αναλυτικά αναφέρει:

1. Ακόμα περιμένουμε συγγνώμη απο αυτούς που μας έλεγαν ότι δεν μπορούσε να παίξει ο Τζαβέλας γιατί τον έβριζαν.

2. Οι εμπνευστές της πολιτικής «θα κάνουμε μήνυση στον Γκαρθία» που ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ είναι οι ίδιοι καραγκιόζηδες που έβαλαν τον Ίβιτς (που αλλού χτύπησε και αλλού τραυματίστηκε) σε αναπηρικό καροτσάκι στη Λεωφόρο;

3. Το ποιοί είναι ΚΟΤΕΣ και ποιοί όχι το κατάλαβαν καλά και στα αποδυτήρια τους και όταν φεύγαμε απο το γήπεδο τους.

4. Ποτέ δεν είπαμε ότι τραυματίστηκε ο Γκαρθία στο μάτι και ο «γιατρός του αγώνα» φόραγε ρούχα του ΠΑΟΚ, άρα ήταν γιατρός του... ΠΑΟΚ! Και ήθελε να μπει στα αποδυτήρια μας με τον Μίχελς! Όταν λοιπόν ήρθε με τον παρατηρητή του αγώνα και αφού είχε αλλάξει, μπήκε κανονικά! Είναι ο ίδιος τύπος που χτύπησε φροντιστή μας στο παιχνίδι που πετούσαν πυρσούς στο κεφάλι του Μίτσελ.

5. Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΡΙΨΗ ΦΟΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ ΜΕ ΣΤΙΛΟ ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ VIP ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ.

6. Στα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ της METROSPORT που έχουν το θράσος να λένε ότι εγώ είπα στον Γκαρθία «πέσε κάτω» έχω να πω ότι η γελοιότητα έχει όρια και θα έρθουν στο δικαστήριο για τα υπόλοιπα.

7. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Ο ΓΚΑΡΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ. Το έχει ο ΠΑΟΚ αλλά παρόλα αυτά διαρρέουν τα Γκαγκατσάκια αηδίες για να μπερδέψουν τον κόσμο!

8. Απο χθες το βράδυ έχουν κινητοποιηθεί ΟΛΟΙ οι παρακρατικοί μηχανισμοί για να μας βγάλουν τρελούς!

9. Μου είπαν ότι ένας που λέγεται Κυριάκος δε θέλει να συνδιαλέγεται μαζί μου. Θα το ξεπεράσω, βασικά γιατί δεν με απασχολεί συνολικά η ύπαρξη του. Ας διαβάσει τι έλεγε μετά τη Λεωφόρο και τον Ίβιτς, να ντραπεί και ας συντονιστεί με την πραγματικότητα γιατί μας έλεγε για «φανταστικούς τραυματισμούς» και εδω έχουμε σύλληψη του δράστη. Μάλλον συνελλήφθη για τις δικές μας φαντασιώσεις.

Στον εισαγγελέα ο οπαδός που πέταξε το ρολό

Την ίδια ώρα, στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι (26/2) ο 27χρονος που τραυμάτισε με χαρτί ταμειακής μηχανής τον Όσκαρ Γκαρθία, στην Τούμπα. Ο νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ συνελήφθη λίγο μετά την αποχώρηση των δύο ομάδων από το γήπεδο, με τη βοήθεια κάμερας ασφαλείας που κατέγραψε το περιστατικό.

Ο 27χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του συλληφθέντα, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Χρήστος Καραγιάννης -ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε νωρίτερα- άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Οι πράξεις που του αποδίδονται είναι σε βαθμό πλημμελήματος και συνδέονται με το Νόμο περί Αθλητισμού, ενώ είναι στην επιβαρυντική τους μορφή, καθώς πρόκειται για δράστη που χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα επικίνδυνος». Κι αυτό διότι -σύμφωνα με δικαστικές πηγές- ο ίδιος κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές για περιστατικά συνδεόμενα με την αθλητική βία, την πρώτη όταν ήταν ακόμη ανήλικος.

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός -«Μύλος» με τον Γκαρθία, που αρχικά δεν είχε δηλωθεί | iefimerida.gr 1
Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός -«Μύλος» με τον Γκαρθία, που αρχικά δεν είχε δηλωθεί | iefimerida.gr 2

Εις βάρος του του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο, σχετικά με ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Εξιτήριο για Γκαρθία

Όσο για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, πήρε εξιτήριο πήρε το πρωί της Δευτέρας από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου έμεινε όλο το βράδυ της Κυριακής.

Ο Ισπανός προπονητής έμεινε στο νοσοκομείο μετά το ρολό ταμειακής που δέχθηκε στο πρόσωπο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Γκαρθία μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, με την Αστυνομία να φρουρεί ακόμα και το δωμάτιο του προπονητή του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως η διάγνωση έκανε λόγο για «οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου. Έχει ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυχεναλγία, ζάλη και ναυτία».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός φύλλο αγώνα Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ