«Ο Τζον Λένον ήταν βουλιμικός» - iefimerida.gr

«Ο Τζον Λένον ήταν βουλιμικός»

Τζον Λένον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζον Λένον ήταν βουλιμικός και είχε εμμονές με το φαγητό, αποκαλύπτει το νέο βιβλίο της δημοσιογράφου Ντέμπρα Σάρον Ντέιβις με τίτλο «BackStage Pass VIP», το οποίο παρουσιάζει άγνωστες ιστορίες γύρω από ονόματα - θρύλους της μουσικής.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα, ο Λένον συνεχώς πεινούσε και έτρωγε ότι έβρισκε, αλλά επειδή δεν του άρεσε να αισθάνεται φουσκωμένος, μετά από κάθε γεύμα – μικρό ή μεγάλο - έκανε εμετό επίτηδες.

«Είχε μια σύγχυση σχετικά με την εμμονή του με το φαγητό. Ανησυχούσε μεν, αλλά δεν είχε ιδέα τί ακριβώς ήταν αυτό που του συνέβαινε, καθώς εκείνη την εποχή, η διατροφική διαταραχή δεν υπήρχε καν ως έννοια, ή τουλάχιστον δεν ήταν μια πάθηση γνωστή στο ευρύ κοινό», αναφέρει επίσης το βιβλίο.

Παράλληλα, το βιβλίο αποκαλύπτει ότι παρά τη δημόσια εικόνα του, στην προσωπική του ζωή ο Μικ Τζάγκερ ήταν ιδιαίτερα συντηρητικός και είχε πολλές φορές τσακωθεί με τη σύζυγό του Μπιάνκα, επειδή δεν φορούσε σουτιέν μέσα από τη μπλούζα της, όταν οι γονείς του ήταν παρόντες.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η συγγραφέας δήλωσε ότι με το νέο της βιβλίο θέλει να παρουσιάσει την ανθρώπινη πλευρά των θρύλων της μουσικής, ώστε να γίνει ξεκάθαρο στο κοινό ότι θα πρέπει να διαχωρίζεται η διάσημη περσόνα από τον πραγματικό άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτή και ότι ακόμα και τα είδωλα έχουν ελαττώματα και παλεύουν με προκλήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ