«Ετσι βρήκαμε το καλάσνικοφ που εκτέλεσαν τον Στεφανάκο» -Ο δύτης αποκαλύπτει στο iefimerida - iefimerida.gr

«Ετσι βρήκαμε το καλάσνικοφ που εκτέλεσαν τον Στεφανάκο» -Ο δύτης αποκαλύπτει στο iefimerida

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 27 Ιανουαρίου δυο δύτες στο δεύτερο λιμανάκι της Bουλιαγμένης κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης στην ελεύθερη κατάδυση εντόπισαν στο βυθό της θάλασσας ένα όπλο το οποίο και περισυνέλεξαν.

Το όπλο μετά την περισυλλογή από τους δύτες, στάλθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., για εξέταση. Μετά την εργαστηριακή και βαλλιστική ανάλυση ταυτοποιηθηκε χθες πως ήταν το όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην εν ψυχρώ δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι.

«Είχαμε πάει με έναν φίλο μου να κάνουμε προπόνηση στην ελεύθερη κατάδυση στο δεύτερο λιμανάκι της Bουλιαγμένης. Ανοιχτηκαμε αρκετά καθώς θέλαμε να βουτήξουμε λίγο βαθύτερα. Στην διαδρομή για την επιστροφή, είδαμε τη σιλουέτα του όπλου στο βυθό της θάλασσας. Η πρώτη μας εκτίμηση ήταν πως επρόκειτο για κάποια ρέπλικα, δεν πήγε το μυαλό μας πως ήταν πραγματικό όπλο, όμως αργότερα και βγαίνοντας από τη θάλασσα καταλάβαμε πως είναι πραγματικό όπλο καλέσαμε το λιμεναρχείο το οποίο έστειλε ένα περιπολικό και παρέλαβαν το όπλο» λέει στο iefimerida.gr ο δύτης που βρήκε το καλασνικοφ της δολοφονίας.

Το συγκεκριμένο σημείο όπως αναφερει ο ίδιος είναι ένα πολυσύχναστο μέρος. Είναι ένα σημείο το οποίο καθημερινά σχεδόν επισκέπτονται πολλοί δύτες για ελεύθερη κατάδυση. «Μάλλον αυτοί που το πέταξαν δεν ήξεραν πως η συγκεκριμένη περιοχή είναι καταδυτικός προορισμός. Εκεί που βρέθηκε ήταν πολύ κοντά στην ακτή και πολυσύχναστο από δύτες».

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ