Πλατφόρμα Διαμαντοπούλου για συννενόηση με Βενιζέλο - iefimerida.gr

Πλατφόρμα Διαμαντοπούλου για συννενόηση με Βενιζέλο

Πρόταση συνεργασίας θα απευθύνει η Διαμαντοπούλου στο Βενιζέλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, αναμένεται να δημοσιοποιήσει στα μέσα της εβδομάδας, κείμενο με τις πολιτικές της θέσεις όσον αφορά στον αναπροσδιορισμό του ΠΑΣΟΚ καλώντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο να «ασπαθεί» το πολιτικό της πλαίσιο, προκειμένου εκείνη να συνταχθεί στο πλευρό του.

Σύμφωνα με το tovima.gr, η δημοσιοποίηση του κειμένου αναμένεται πριν την συνδιάσκεψη και το Πολιτικό Συμβούλιο του σαββατοκύριακου, ενδεχομένως και τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η Άννα Διαμαντοπούλου αναμένεται να κινηθεί στο πλαίσιο των προτάσεων που είχε διατυπώσει από την περίοδο που σχημάτισε την βραχύβια τρόικα του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους Ραγκούση-Λοβέρδο. Παράλληλα, θα ανακοινώσει, ότι δεν σκοπεύει να είναι μεταξύ των διεκδικητών της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ

Η υπουργός Παιδείας, θα ζητήσει από τον κ. Βενιζέλο να συναντηθούν και θα τον καλέσει να υιοθετήσει το πολιτικό της πλαίσιο, προκειμένου και αυτή από την πλευρά της να στηρίξει την υποψηφιότητά του, σύμφωνα με πληροφορίες από πολιτικές πηγές.

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα επτασέλιδο κείμενο πολιτικών θέσεων, στο οποίο γίνεται λόγος για επικείμενη συνεργασία των έξι διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με την Δημοκρατική Αριστερά του κ. Φώτη Κουβέλη.

Μάλιστα, οι συντάκτες του αναφέρουν: «Η ανασύνθεση ενός πλουραλιστικού δημοκρατικού εναλλακτικού συνασπισμού πολιτικών δυνάμεων σε μια ριζοσπαστική κατεύθυνση διακυβέρνησης της χώρας στο πλαίσιο του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού αποτελεί το ζητούμενο για τον Ελληνικό λαό».

Το κείμενο συνυπογράφουν οι: Ιωάννης Αμοιρίδης, Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Θόδωρος Παραστατίδης, Τσετίν Μαντατζή και Γεώργιος Παπαμανώλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ