Η Ανιστον μισούσε το σπίτι του Θερού στη Νέα Υόρκη -Προτιμούσε το αρχοντικό της - iefimerida.gr

Η Ανιστον μισούσε το σπίτι του Θερού στη Νέα Υόρκη -Προτιμούσε το αρχοντικό της

Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θέρου. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το διαζύγιο της Τζένιφερ Άνιστον από τον Τζάστιν Θερού έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Αμερικανός ηθοποιός, φέρεται να χώρισε από την Άνιστον επειδή αρνιόταν να μείνει μαζί του στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη και προτιμούσε το σπίτι της στο Μπελ Έαρ.

Η Ανιστον μισούσε το σπίτι του Θερού στη Νέα Υόρκη -Προτιμούσε το αρχοντικό της  | iefimerida.gr 0

Ο γείτονας του Τζάστιν, Νόρμαν Ρεσνίκοφ, ισχυρίστηκε επίσης πως ο ηθοποιός προσπάθησε να αναγκάσει την Τζένιφερ να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, αλλά αυτή το «μισούσε».

Ο Νόρμαν είπε στο TMZ: «Όλοι ξέρουν πως η Τζένιφερ μισούσε αυτό το μέρος. Ο Θερού φερόταν νευρικά σε αυτήν όπως έκανε και σε μένα».

Ο Νόρμαν βρίσκεται σε μια νομική μάχη με τον Τζάστιν εν μέσω ισχυρισμών του πρώτου πως από το διαμέρισμα του Θερού υπάρχει διαρροή νερού με αποτέλεσμα να γεμίσει μούχλα το δικό του.

Η Ανιστον μισούσε το σπίτι του Θερού στη Νέα Υόρκη -Προτιμούσε το αρχοντικό της  | iefimerida.gr 1

Ο δικηγόρος του Τζάστιν Θερού απάντησε στο δημοσίευμα λέγοντας πως «τα περίεργα σχόλια του Ρεσνίκοφ θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα αν είχε γνωρίσει πραγματικά από κοντά την Τζένιφερ ή αν είχε μπει στο διαμέρισμα του Θερού, κάτι που δε συνέβη ποτέ».

«Οι διαρροές και όλα αυτά για τα οποία παραπονιέται ο Ρεσνίκοφ είναι ένα κατασκευαστικό πρόβλημα. Το πάτωμα και το διαμέρισμα του Τζάστιν δεν έχει καμία σχέση με αυτά που αναφέρει ο Ρεσνίκοφ και το ξέρει και ο ίδιος» πρόσθεσε.

Τα νέα αυτά έρχονται μετά τις αποκαλύψεις πως ο Τζάστιν κοιμόταν στον ξενώνα της Τζένιφερ όταν ο γάμος τους κατέρρεε. Ο ηθοποιός, λέγεται ότι ένιωθε πάντα πιο άνετα στα μικρότερα δωμάτια του τεράστιου πολυτελούς αρχοντικού της Άνιστον στο Μπελ Έαρ. Όσο ο γάμος τους κατέρρεε, ο ηθοποιός περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο εκεί και μάλιστα λέγεται ότι προτιμούσε να κοιμάται στον ξενώνα.

Μια πηγή δήλωσε στο US Weekly: «Όταν ο Τζάστιν ήταν στο Λος Άντζελες και έμενε μαζί με την Τζένιφερ, περνούσε τον περισσότερο χρόνο του στον ξενώνα του αρχοντικού. Έπαιζε μουσική, χαλάρωνε και τους τελευταίους μήνες του γάμου τους, κοιμόταν εκεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ