Θετικός ο Λοβέρδος σε διάλογο και συνεργασία με Ν.Δ. - iefimerida.gr

Θετικός ο Λοβέρδος σε διάλογο και συνεργασία με Ν.Δ.

Ο Λοβέρδος επιμένει σε προεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοικτός εμφανίστηκε και πάλι ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, στην προοπτική μετεκλογικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κάνοντας μάλιστα άνοιγμα και στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.

Μιλώντας στο Βήμα 99,5, ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε ότι: «Δεν υπάρχουν επιδοκιμασίες και αποδοκιμασίες σε ό,τι αφορά την ανάγκη η χώρα να είναι σταθερή». «Η επιλογή η δικιά μας είναι κεντροαριστερή, αλλά μπρος στο συμφέρον της πατρίδας κάτι άλλο μπορεί να βγει περισσότερο ισχυρό».

Επαναλαμβάνοντας την άποψη του για κυβερνητική συνεργασία των δύο μεγάλων κομμάτων μετά τις εκλογές, ο υπουργός είπε ότι αυτό «θα το πουν οι δύο αρχηγοί μετά τις 18 του μηνός», δηλαδή μετά την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος απηύθηνε κάλεσμα και στη Δημοκρατική Αριστερά. «Μία συζήτηση για συνεργασία με τον κ. Κουβέλη θα ήταν ευπρόσδεκτη, δόκιμη και πολύ λογική για την πολιτική μας φυσιογνωμία» είπε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ