Η πρώην σύζυγος του Μπογδάνου αποκαλύπτει τον λόγο του χωρισμού τους -«Ηταν μια τρέλα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πρώην σύζυγος του Μπογδάνου αποκαλύπτει τον λόγο του χωρισμού τους -«Ηταν μια τρέλα» [βίντεο]

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την πρώην σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αποκάλυψε η πρώην σύζυγός του.

Η Τζίνα Μοσχολιού μίλησε στην εκπομπή «Ooh la la» και δήλωσε πως ο γάμος τους ήταν «μια τρέλα» για την οποία όμως δεν μετανιώνει.

Όπως είπε: «Λογικό να με ξέρουν όλοι ως "πρώην του Μπογδάνου" γιατί οι δουλειές που έκανα δεν είχαν την απαραίτητη δημοσιότητα. Κάποια στιγμή στεναχωριόμουν, αλλά νομίζω ότι έχει περάσει αυτό μετά από σχεδόν τρία χρόνια... Ο γάμος μας ήταν όπως τα πυροτεχνήματα που σκάνε και είναι όμορφα και μετά πέφτουν. Ήταν μια τρέλα, που την στιγμή που έγινε ήταν ωραία. Κάποια στιγμή έφυγε αυτή η τρέλα και τελείωσε. Δεν είναι κάτι πρωτοφανές... Σημασία έχει ότι κάνεις, τη στιγμή που το κάνεις, να περνάς καλά... Δεν είναι δα και κάτι πρωτοφανές. Έχω δει τη νέα σχέση του Κωνσταντίνου στα περιοδικά, είναι πάρα πολύ όμορφη. Όχι, δεν μιλάμε με τον Κωνσταντίνο. Δεν θα κάναμε μαζί εκπομπή, νομίζω ούτε αυτός θα το θέλει… Δεν ταιριάζουμε, τι εκπομπή να κάνουμε;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ