Η Moncler ένωσε τις δυνάμεις της με 8 σχεδιαστές για τον επανασχεδιασμό του μπουφάν της - iefimerida.gr

Η Moncler ένωσε τις δυνάμεις της με 8 σχεδιαστές για τον επανασχεδιασμό του μπουφάν της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρεμιέρα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, παρουσιάστηκε ο επανασχεδιασμός του signature μπουφάν της Moncler σε ένα ιδιαίτερο project.

Κάθε δωμάτιο ήταν αφιερωμένο σε μία από τις οκτώ κολεξιόν, κάνοντας το Genius project μια πρωτοβουλία, που περιγράφεται από το brand ως «κέντρο εξαιρετικών μυαλών που δουλεύουν σε αρμονία ενώ ταυτόχρονα καλλιεργούν την μοναδικότητά τους».

Η Moncler ανέθεσε σε καθέναν από τους 8 συνεργάτες της, όπου περιλαμβάνονται οι σχεδιαστές από το Λονδίνο Simone Rocha και Craig Green, να επανασχεδιάσουν τα μπουφάν της.

Αυτοί έπρεπε να λάβουν υπόψη τους τη λειτουργικότητα του μπουφάν, εξασφαλίζοντας ότι θα παρέμενε ένα ζεστό πανωφόρι.

«Κάθε project έχει το κλασικό μπουφάν της Moncler σαν κύριο στοιχείο, από μόνο του, αλλά και σε συνδυασμό», αναφέρει το brand. «Κρατώντας τη λειτουργικότητα στον πυρήνα και προσεγγίζοντας το υλικό σαν αντικείμενο, επακολουθούν μοναδικά πειράματα».

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την παρουσίαση, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ moncler
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ