Σπάνια εμφάνιση! Ο Γιώργος Κιμούλης με την κόρη του, Μαριάννα, στην πρεμιέρα του [εικόνες] - iefimerida.gr

Σπάνια εμφάνιση! Ο Γιώργος Κιμούλης με την κόρη του, Μαριάννα, στην πρεμιέρα του [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ψηλά από τη γέφυρα»: επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Το έργο του Άρθουρ Μίλλερ ανέβηκε για πρώτη φορά ως μονόπρακτο στο θέατρο Coronet του Μπροντγουέι τον Σεπτέμβριο του 1955. Μας μεταφέρει στο Μπρούκλιν, την δεκαετία του ‘50. Ο Έντι Καρμπόνε, Ιταλός μετανάστης, εργάζεται στο λιμάνι για να καταφέρει να συντηρήσει τη σύζυγό του, Mπέατρις και την ανιψιά του, Κάθριν. Συγγενείς της Μπέατρις μπαίνουν παράνομα στη χώρα αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Φιλοξενούνται στο σπίτι της οικογένειας και οι ισορροπίες ανατρέπονται.

Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφει η Νικαίτη Κοντούρη. Γιώργος Κιμούλης και Νικαίτη Κοντούρη συνυπογράφουν την μετάφραση του έργου. Ο ηθοποιός έχει αποσπάσει ήδη θερμές κριτικές για την παρουσία του επί σκηνής. Από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης δεν θα μπορούσε να λείπει η κόρη του, Μαριάννα. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες. Η Μαριάννα Κιμούλη έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, ποζάροντας στο πλευρό του πατέρα της μετά το τέλος της.

Η Μαριάννα Κιμούλη είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην υποκριτική τέχνη. Συνεχίζει τις σπουδές της στο θέατρο και διαπρέπει στο εξωτερικό. Χαμηλών τόνων και απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο της. Έχει χαράξει το δικό της δρόμο: ζει στο Λονδίνο, μελετά ακόρεστα και ήδη το βιογραφικό της μετρά σημαντικές συνεργασίες.

Δείτε την κόρη του Γιώργου Κιμούλη στην πρεμιέρα της παράστασης, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ