Ενταση στις φυλακές Κορυδαλλού -Για τη μεταγωγή του 29χρονου που κρατείται για το τρομοδέμα στον Παπαδήμο - iefimerida.gr

Ενταση στις φυλακές Κορυδαλλού -Για τη μεταγωγή του 29χρονου που κρατείται για το τρομοδέμα στον Παπαδήμο

Ενταση στις φυλακές Κορυδαλλού (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικρατεί από το πρωί του Σαββάτου στις φυλακές Κορυδαλλού, εξαιτίας της μεταγωγής του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου στις φυλακές Λάρισας, ο οποίος κρατείται για το τρομοδέμα στον Λουκά Παπαδήμο.

Κρατούμενοι της Α' και Δ' πτέρυγας, όπου κρατούνται και οι «Πυρήνες της Φωτιάς», πήραν τα κλειδιά από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κατέλαβαν τους χώρους.

Στις φυλακές πήγε εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου να ενημερωθεί και να μετάσχει στις διαπραγματεύσεις με τους κρατούμενους.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης τονίζει, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι όλα τα κλειδιά των θυρών των φυλακών βρίσκονται στα χέρια των σωφρονιστικών υπαλλήλων και όχι των κρατουμένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ