Καζούρα του γερμανικού ΥΠΕΞ στον Καναδά για το χόκεϊ: Φανταστείτε να μας νικούσαν στο ποδόσφαιρο - iefimerida.gr

Καζούρα του γερμανικού ΥΠΕΞ στον Καναδά για το χόκεϊ: Φανταστείτε να μας νικούσαν στο ποδόσφαιρο

Πανηγυρίζουν οι Γερμανοί μετά τη νίκη (Φωτογραφία: AP/ Julio Cortez)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νίκη της Γερμανίας επί του Καναδά στο χόκεϊ επί πάγου, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες ήταν τόσο απρόσμενη, που ακόμη και το υπουργείο Εξωτερικών έκανε... καζούρα στους αντιπάλους.

Με ανάρτηση στο Twitter, έπειτα από τη νίκη των Γερμανών με 4-3 στον ημιτελικό, το υπουργείο Εξωτερικών συμβούλεψε τους πολίτες της χώρας που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στον Καναδά να μην κομπάζουν για αυτό το αποτέλεσμα. Και για να καταλάβουν πόσο... βαριά υπήρξε η ήττα για τον αντίπαλο, τους έφερε ένα απλό παράδειγμα: πώς θα ένιωθαν οι ίδιοι, αν είχαν χάσει από τον Καναδά στο ποδόσφαιρο!

«Ταξιδιωτική οδηγία: Οι Γερμανοί στον Καναδά πρέπει να δείξουν υψηλό επίπεδο κατανόησης. Να είστε καλοί, μην κομπάζετε, να δίνετε αγκαλιές και να κερνάτε ζεστή σοκολάτα. Απλά φανταστείτε πώς θα αισθανόσασταν εσείς αν ο Καναδάς μας είχε νικήσει στο ποδόσφαιρο!», ανέφερε η ανάρτηση.

Travel advisory: Germans in Canada should exercise a high degree of empathy. Be nice, don’t gloat, give hugs, buy rounds of hot chocolate.

Just imagine how you would feel if Canada beat us in soccer

#CANGER @TeamD @CanadaFP @GermanyInCanada @KanadaBotschaft pic.twitter.com/0HlHoxMA7E

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καναδάς χόκεϊ επί πάγου Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ