Οσκαρ 2018: Οι 4 ταινίες που πρέπει να δουν όλοι, πριν την απονομή - iefimerida.gr

Οσκαρ 2018: Οι 4 ταινίες που πρέπει να δουν όλοι, πριν την απονομή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και όχι δεν υπάρχει χρόνος να δει κανείς όλες τις ταινίες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο διεκδικούν χρυσό αγαλματίδιο.

Το BBC ζήτησε από τον Αλί Μπλαμπ, ραδιοφωνικό παραγωγό και κριτικό κινηματογράφου, να δώσει συμβουλές για το ποιες ταινίες αξίζει τον κόπο να δει κανείς μέχρι τις 4 Μαρτίου.

«Δείτε το ''Τρέξε'', είναι η καλύτερή μου ταινία για το 2017», λέει.

Σε δεύτερη φάση, αν έχετε δει το «Τρέξε», ο Μπλαμπ συμβουλεύει κάποιον να δει το «Lady Bird» και «Η μορφή του Νερού».

Και φυσικά συστήνει ένα ακόμη με την υποσημείωση, ότι αν δεν το έχετε δει στον κινηματογράφο δείτε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα που μπορείτε: «Την Δουνκέρκη».

Ο ίδιος πάντως σημειώνει ότι η Δουνκέρκη δεν πρόκειται να κερδίσει το Οσκαρ καλύτερης ταινίας. Και αυτό βγήκε το περασμένο καλοκαίρι και όπως λέει αυτοί που ψηφίζουν έχουν... κοντή μνήμη. Θα προτιμήσουν αυτά που πρωτο-προβλήθηκαν τελευταία.

Κατά τον ίδιο, τα δύο φαβορί για το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας είναι η «Μορφή του Νερού» και «Οι Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ