Ο διάλογος Τσίπρα, Μέρκελ, Μπορίσοφ -«Ξέρω ότι είσαι φίλος με τον Ερντογάν» - iefimerida.gr

Ο διάλογος Τσίπρα, Μέρκελ, Μπορίσοφ -«Ξέρω ότι είσαι φίλος με τον Ερντογάν»

Φωτογραφία: Οι τρεις ηγέτες/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν διάλογο με νόημα, σε ύφος χαλαρό, είχε ο Αλέξης Τσίπρας με την Γερμανίδα καγκελάριο, Αγκελα Μέρκελ και τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσφ στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Το μεγάλο θέμα σε αυτή τη Σύνοδο Κορυφής είναι η Τουρκική προκλητικότητα, έτσι ακόμα και ένα χαλαρό πηγαδάκι μεταξύ των ηγετών, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτό.

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Βούλγαρο πρωθυπουργό του γνωστοποιεί πως... «ξέρει» ότι διατηρεί φιλία με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Ξέρω ότι είσαι φίλος με τον Ταγίπ Ερντογάν...», σημειώνει, για να του απαντήσει ο Βούλγαρος πρωθυπουργός: «Εγώ, είμαι φίλος με την Ανγκέλα Μέρκελ». Η Καγκελάριος, παρενέβη άμεσα στον διάλογο και κάρφωσε διακριτικά τον Μπορίσοφ: «Το ξέρω...Αλλά είσαι φίλος και με τον Ταγίπ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ