Το κολάν της άνοιξης δεν μοιάζει με όσα φορέσαμε έως σήμερα - iefimerida.gr

Το κολάν της άνοιξης δεν μοιάζει με όσα φορέσαμε έως σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κολάν. Αυτό το ρούχο έχει κάνει συμβόλαιο με την άνεση: αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών, όλες τις ώρες της ημέρας.

Πλέον, δεν αποτελεί -αποκλειστικά- μέρος του αθλητικού μας εξοπλισμού για το γυμναστήριο. Το κολάν έχει γίνει must επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν σε μηδέν χρόνο να δημιουργούν συνδυασμούς για τις διαδρομές τους στην πόλη.

Οι τάσεις στα κολάν εναλλάσσονται διαρκώς. Σαφώς, ένα μαύρο κολάν είναι η λύση που οι περισσότερες επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους.

Οι διαθέσιμες επιλογές, όμως, είναι ανεξάντλητες και όλες έχουν κάτι διαφορετικό να πουν. Κάποιες από αυτές σίγουρα δεν εγγυώνται ένα σικ στιλιστικό αποτέλεσμα. Το κολάν είναι ρούχο που αν δεν συνδυαστεί σωστά μπορεί να μην κολακέψει και να καταφέρει το εντελώς αντίθετο.

Μαύρο ή λευκό, δερμάτινο, με μεταλλικές λεπτομέρειες, σε bold χρώματα: αυτές είναι οι συνηθέστερες εκδοχές του. Την φετινή άνοιξη, ο κόσμος της μόδας προστάζει χρώμα.

Δείτε τα κολάν της φετινής άνοιξης στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κολάν άνοιξη μόδα ΚΟΛΑΝ ΑΝΟΙΞΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ