Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε hi-tech στάνη «έπιασε» τους κλέφτες του σανό! - iefimerida.gr

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε hi-tech στάνη «έπιασε» τους κλέφτες του σανό!

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της στάνης κατέγραψε τους κλέφτες του σανό!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης... της στάνης στη Γαστούνη Ηλείας κατέγραψε τα πάντα, το βίντεο παραδόθηκε στην Αστυνομία και είναι πλέον θέμα χρόνου η σύλληψη του κλέφτη του... σανό!

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το γεγονός ότι επί δύο μήνες κάποιος έκλεβε μπάλα - μπάλα το σανό από τη στάνη, με αποτέλεσμα να έχουν κάνει «φτερά» συνολικά 50 απ' αυτές, ανάγκασε τον ιδιοκτήτη της να τη δικτυώσει, να εγκαταστήσει δηλαδή σε αυτήν ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Έτσι, πριν από δύο ημέρες, όταν ο «κλέφτης του σανό» πήγε να πάρει κατά τη συνήθη πρακτική του ακόμη μία μπάλα από τη στάνη φαίνεται ότι υπολόγιζε χωρίς... τις κάμερες! Γιατί αυτός μπορεί να έδρασε ανενόχλητος, αλλά οι κάμερες κατέγραψαν τα πάντα!

Το βίντεο έχει ήδη παραδοθεί στην Αστυνομία, η οποία το μελετά για να μπορέσει να συλλάβει τον επί διμήνου κλέφτη του σανό.

Πάντως είναι η δεύτερα hi-tech φάρμα στην Ηλεία, αφού είχε προηγηθεί μία άλλη που είχε εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, προκειμένου να αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ