Στο Μπενάκη η καθημερινότητα της 16άχρονης Φινλανδής σταρ του instagram, Ολίβια Oρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Στο Μπενάκη η καθημερινότητα της 16άχρονης Φινλανδής σταρ του instagram, Ολίβια Oρας [βίντεο]

The Perfect Selfie * για έφηβους 15+
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσες selfies χωράνε στην ζωή της δεκαεξάχρονης Φινλανδής instagram star Ολίβια. Τι σημαίνουν για εκείνη 20.000 followers;

Το KinderDocs φεστιβάλ ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους παρουσιάζει σε πρεμιέρα για την Ελλάδα το ντοκιμαντέρ The Perfect Selfie στο οποίο θα παρακολουθήσουμε ένα χρόνο από τη ζωή της Ολίβια.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο Μουσείο Μπενάκη της Πειραιώς.

Στο Μπενάκη η καθημερινότητα της 16άχρονης Φινλανδής σταρ του instagram, Ολίβια Oρας [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η ζωή της δεν είναι πολύ διαφορετική από εκείνη των συνηθισμένων εφήβων:

μοιράζεται δημόσια ωραίες στιγμές αλλά ταυτόχρονα επικρίνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανησυχεί για το πόσο επιφανειακοί και προκατειλημμένοι μπορεί να γίνουμε στο Instagram και στο Facebook αλλά και γνωρίζει ότι συμβάλλει στην ενίσχυση αυτής της τάσης.

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ

The Perfect Selfie - Trailer from Veli Creative on Vimeo.

The Perfect Selfie * για έφηβους 15+


Παρακολουθούμε τη ζωή της Ολίβια και μαζί της ζούμε και εμείς και ό,τι δεν μοιράζεται στο διαδίκτυο. Μέσα από την ιστορία της γνωρίζουμε μια ολόκληρη γενιά σημερινών εφήβων.


Μετά την προβολή στο Μουσείο Μπενάκη θα ακολουθήσει συζήτηση με τη Χριστίνα Ρασιδάκη, ΒΑ Ψυχολογίας, MA στις συμβουλευτικές σπουδές, που εργάζεται ως συγγραφέας, σύμβουλος γονέων και ψυχοθεραπεύτρια.

Θεματική: #εφηβεία #social_media#προσωπική_ανάπτυξη#διατροφικές_διαταραχές #γονείς #φιλία

Πληροφορίες/Κρατήσεις & Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138, Πέμπτη & Κυριακή 10:00-18:00, Παρασκευή & Σάββατο 10:00-22:00.
Είσοδος: 3€ (παιδιά), 6€ (ενήλικες)

KinderDocs για σχολεiα

Τα ντοκιμαντέρ του KinderDocs αποτελούν εργαλείο και πηγή έμπνευσης για τον σύγχρονο εκπαιδευτικό που αναζητά πηγές για το μάθημά του (π.χ. Θεματική Εβδομάδα).

Στις ειδικά σχεδιασμένες προβολές για σχολεία, το πρόγραμμα πλαισιώνεται με συζήτηση και δράσεις με αφορμή τις ταινίες, με εκλεκτούς καλεσμένους.

Οι ταινίες είναι κατάλληλες για μαθητές Δημοτικού από Τρίτη έως μαθητές Λυκείου και μπορούν να ενταχθούν στο μάθημα ή να δώσουν αφορμή για δημιουργική συζήτηση με στόχο την καλύτερη συνοχή και το «δέσιμο» της τάξης σε ομάδα. Κάθε ταινία έχει ανάλογη ηλικιακή σήμανση και συνοδεύεται από λίστα με τις διάφορες θεματικές που καλύπτει.

Για όποιον επιθυμεί, διατίθεται εκπαιδευτικό υλικό για την προετοιμασία των μαθητών τόσο πριν την προβολή όσο και για τη μετέπειτα αξιοποίηση της εμπειρίας του ντοκιμαντέρ στη σχολική τάξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσείο Μπενάκη selfies instagram Ολίβια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ