Το νέο Peugeot 508 είναι κομψό και δυναμικό - iefimerida.gr

Το νέο Peugeot 508 είναι κομψό και δυναμικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα SUV να κυριαρχούν αλλά ακόμα και εταιρείες που βασίζονται σε αυτά εξακολουθούν να παρουσιάσουν νέα μοντέλα με κλασικό αμάξωμα τριών όγκων.

Εταιρείες όπως η Peugeot που στο περίπτερό της στη Γενεύη θα έχει το ολοκαίνουργιο 508 που διαθέτει ένα ιδιαίτερα κομψό και δυναμικό αμάξωμα, με όμορφες γραμμές και ιδιαίτερα εντυπωσιακή μάσκα.

Από πλευράς διαστάσεων το νέο 508 φτάνει τα 4,75 μέτρα, ενώ το μεταξόνιό του που είναι 2.750 χιλιοστά εξασφαλίζει μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (πορτμπαγκάζ 485 λίτρων).

Το εσωτερικό ακολουθεί την επιτυχημένη φόρμα του i-cockpit με το χαρακτηριστικά μικρό τιμόνι, ενώ η μεγάλη οθόνη αφής των 12,3 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό πλαισιώνεται, όπως και στο 3008, από από μία σειρά από διακόπτες.

Το νέο 508 βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 και οι κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται είναι ο diesel 1.5 BlueHDi των 130 ίππων -ο μόνος που θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο- καθώς και ο 2.0 BlueHDi με 160 και 180 ίππους. Στους κινητήρες βενζίνης βασικός είναι ο 2.0 THP με 180 ίππους, ενώ στην πορεία θα παρουσιαστεί και μια έκδοση GT με 225 ίππους. Ταυτόχρονα υπάρχουν σχέδια τόσο για ένα plug-in υβριδικό όσο και για ένα στέισον.

Το νέο Peugeot 508 είναι κομψό και δυναμικό | iefimerida.gr 0
Το νέο Peugeot 508 είναι κομψό και δυναμικό | iefimerida.gr 1
Το νέο Peugeot 508 είναι κομψό και δυναμικό | iefimerida.gr 2
Το νέο Peugeot 508 είναι κομψό και δυναμικό | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Peugeot 508
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ