Η... τραβεστί νταντά του Μπαράκ Ομπάμα - iefimerida.gr

Η... τραβεστί νταντά του Μπαράκ Ομπάμα

Μπαράκ Ομπάμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο άνθρωπος που φρόντιζε τον μικρό Μπαράκ Ομπάμα ζει σε άθλιες συνθήκες σε μια φτωχογειτονιά της Τζακάρτας – γεννήθηκε άνδρας, ζει όμως σήμερα ως γυναίκα με το όνομα Εβι.

Οταν η οικογένεια του σημερινού Προέδρου των ΗΠΑ έφυγε από την Ινδονησία έπειτα από τέσσερα χρόνια παραμονής, η Εβι έγινε πόρνη και υπέστη άγριους ξυλοδαρμούς από τους στρατιώτες του δικτατορικού καθεστώτος.

Ο Ομπάμα έζησε στην Τζακάρτα με την ανθρωπολόγο μητέρα του Αν Ντάνχαμ και τον δεύτερο σύζυγό της από την ηλικία των 6 έως τα 10. Η Εβι, που τότε ήταν γνωστή με το ανδρικό της όνομα Τούρντι, προσλήφθηκε αρχικά ως μάγειρας αλλά σύντομα ανέλαβε να φροντίζει τον Μπαράκ και την αδελφή του Μάγια. «Ο Μπάρι», θυμάται η Εβι, «γελούσε όταν με έβλεπε να φοράω το κραγιόν της μητέρας του. Ομως ήταν πολύ μικρός και δεν τον άφησα ποτέ να με δει να φοράω γυναικεία ρούχα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ